Judith Kolkman Laser-it
zeer goed
Fijn bedrijf met mooie producten!
Mooie zakjes, jammer dat ik nu een paar dagen later een mail krijg met een kortingscode voor precies díe zakjes die ik net gekocht had.
Snel geleverd, goede kwaliteits producten
Mooie spullen en snelle levering
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij vraag om informatie betreffende producten. Correcte en snelle levering
Zeer goede kwaliteit
Mooi product
Vlotte afhandeling en aflevering
Mooie producten en snelle levering. Complimenten!
Vlotte communicatie en snelle verzending. Mooi product ontvangen.
de snelle verzending binnen 1 dag
Prima bedrijf. Levereren snel, goede prijzen en als er ooit een probleem is, wordt het snel opgelost. Goed werk mensen.
Bestelling was er snel. Zoeken op het internet gaat lastig.
Ziet er leuk uit.
Shingyo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Shingyo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goed
Fijn bedrijf met mooie producten!
Snel geleverd, goede kwaliteits producten
Mooie spullen en snelle levering
Zeer goede kwaliteit
Mooi product
Vlotte afhandeling en aflevering
Mooie producten en snelle levering. Complimenten!
Vlotte communicatie en snelle verzending. Mooi product ontvangen.
de snelle verzending binnen 1 dag
Bestelling was er snel. Zoeken op het internet gaat lastig.
Ziet er leuk uit.
Shingyo.nl heeft de volgende resultaten bereikt: