Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Lisanne Eman

De samenwerking was heel goed, ikzelf was niet de makkelijkste met het plannen van afspreken, maar ze namen even enthousiast contact met me op.

Sterke punten:

Ik ben geheel tevreden met hoe het is verlopen, fotoshoot en fotopresentatie!

susan de haas

Mooie foto's, goede uitleg en een leuke shoot.

Sterke punten:

Mooie foto's, goede uitleg en een leuke shoot.

niks

Irene van Iersel

Fijne behulpzame mensen met prachtige foto's....zoveel mooie foto's dat je bijna niet kan kiezen!

Sterke punten:

Niets aan doen, ga zo door!

Petra

Zeer vriendelijk en staan open voor je vragen en erg gastvrij en prachtige resultaten.

Marijke Stuiver

Wij zijn geen mensen die graag in het middelpunt staan, en we maken liever de foto van een ander dan dat we er zelf graag op staan. Toch hebben we hier een ontspannen sfeer ervaren waarin we met... Wij zijn geen mensen die graag in het middelpunt staan, en we maken liever de foto van een ander dan dat we er zelf graag op staan. Toch hebben we hier een ontspannen sfeer ervaren waarin we met plezier voor de camera stonden in plaats van er achter.

Sterke punten:

Geen idee, blijf enthousiast!

Manon Giskes

Geweldige ervaring

geweldige ervaring

Gerard

Zeer positief, een hele leuke fotoshoot

Mooie fotografie, goed ontvangst

Pakketten mogen iets goedkoper

Rianne Friederichs

Ben erg tevreden, over het hele fotoshoot gebeuren.
En ik weet zeker dat ik terug kom een volgende keer.

Sterke punten:

ben erg tevreden, over het hele fotoshoot gebeuren.
En ik weet zeker dat ik terug kom een volgende keer.

niets

Anouk Beekman

Onwijs leuke fotoshoots gehad, lekker spontaan, leuke poses, goede ontvangst en leuke vlotte meiden.

Sterke punten:

Vooral zo spontaan blijven en de klanten zo gastvrij blijven ontvangen.

Fam. Aalten

Alles is goed geregeld. Mocht er iets tussen de afspraak komen, is het geen probleem om de afspraak te verzetten. Echt top

niets, ga zo door