Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

larissa van bentem

Wij hebben hier onze eerste foto shoot gehad .vriendelijk en goed personeel werden op ons gemak gesteld en er werd veel gelachen .ook nemen ze goed de tijd en alles is mogelijk echt een aanrader

Sterke punten:

wij hebben hier onze eerste foto shoot gehad .vriendelijk en goed personeel werden op ons gemak gesteld en er werd veel gelachen .ook nemen ze goed de tijd en alles is mogelijk echt een aanrader

ik zou de prijzen van de foto,s iets goedkoper maken

fam Riggeling

Heerlijk ontspannen zodat je spontane foto's krijgt. ze nemen ruim de tijd voor je!

Sterke punten:

heerlijk ontspannen zodat je spontane foto's krijgt. ze nemen ruim de tijd voor je!

gewoon zo laten houden zo!

Monique Beks

Behulpzaam, nemen de tijd, relaxt, mooi bewerkt, goed voor dieren

Sterke punten:

behulpzaam, nemen de tijd, relaxt, mooi bewerkt, goed voor dieren

Anne Vink

Het is geen standaard fotoshoot, en we konden alle foto's rustig bekijken en er werd naar onze wensen geluisterd.

Sterke punten:

Ik zou als eigenaar meer vestigingen openen.

Wilma Linders

Prettig, professioneel en een goed resultaat!

Sterke punten:

Prettig, professioneel en een goed resultaat!

De prijs is een beetje hoog, maar afgezien van dat hebben wij echt helemaal niets aan te merken!

G. Westerhout

Lieve meiden, ongedwongen sfeer,prachtige foto's

Sterke punten:

Snelle foto service . Ook ideaal voor grote groepen en kinderen. Het voelt als een gezellig uitje.

Ellen van de Veerdonk

Het is een geweldige ervaring met je gezin...heel ontspannen en sfeervol

Het is een geweldige ervaring met je gezin...heel ontspannen en sfeervol

Echt aangeven hoe leuk het is om persoonlijke dingen mee te nemen. Achteraf had ik zelf wel spijt dat we dat niet hadden gedaan.

larissa van bentem

ik zou de prijzen van de foto,s iets goedkoper maken

Susan de Kort

Superleuke, relaxte fotoshoot en prachtige foto's!

Sterke punten:

Superleuke, relaxte fotoshoot en prachtige foto's!

Niets; blijft zoals 'jullie' zijn.

Fleur Westdijk

Fotograaf stelt je direct op je gemak en heeft "niet standaard" poses