Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Caroline van Oostveen

Ik was er al eens 2 jaar geleden geweest, en wist toen al, hier ga ik terug komen. Nu met onze kinderen en aanhang en het hondje. Wat ik heel erg top vind aan deze foto studio dat het aparte en... Ik was er al eens 2 jaar geleden geweest, en wist toen al, hier ga ik terug komen. Nu met onze kinderen en aanhang en het hondje. Wat ik heel erg top vind aan deze foto studio dat het aparte en leuke/anders foto's zijn. En door onze grappige poses en capriolen werd het een soort van ongedwongen en leuk. Heb het idee dat alles mogelijk was. ( ik had zelf zonnebril, glitter confettie, en grappige gekleurde schoenen mee genomen. Daarnaast vroeg de fotografe of we nog bepaalde wensen hadden en of alles uit gevoerd was. Ik wilde graag nog een foto die ik ooit bij hun in de studio had zien hangen. Daar heeft ze over na gedacht en toen zei ze ik weet wat je bedoeld, dit kunnen we op deze manier realiseren. Zelfs mijn zoon ( 20 jaar) zei na afloop: mama, ik vond het veel leuker dan ik van te voren bedacht had. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Ik heb al beloofd aan mijn dochter dat we weer een keer terug gaan.

Sterke punten:

hun sterke punten zijn in mijn beleving, dat alles mogelijk is. Wat je ook bedenkt, daar is de fotografe ook enthousiast over. Dit is de reden dat ik voor Shoots and More heb gekozen.

Kevin

Goede bereikbaarheid, zeer professioneel en een enthousiaste fotografe. Zeker een aanrader met jonge kinderen/baby. Hele mooie foto's!!

Super met kinderen.

Marjolijn Folles

Een hele goeie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Ik zou jullie zeker bij vrienden en kennissen aanraden

Sterke punten:

fantastisch om zo een fotoshoot te doen, ongedwongen en totaal niet statisch

Niets, ga zo door

Michelle Stoffels

We wisten niet wat we konden verwachten, hadden een standaard cliche fotoshoot verwacht. Tegen verwachtingen in was het heel verrassend, spontaan en totaal niet cliche. De fotograaf was spontaan en... We wisten niet wat we konden verwachten, hadden een standaard cliche fotoshoot verwacht. Tegen verwachtingen in was het heel verrassend, spontaan en totaal niet cliche. De fotograaf was spontaan en deed gezellig mee! De bewerkingen die van te voren waren gedaan, waren allemaal heel mooi! Per foto is gezocht naar het beste effect, waar iedereen het beste in uit kwam.

Karin van Saase

Mooie collage met veel variatie en actie!

Kledingadvies

patricia

Wel prima maar had meer verwacht effecten

meer effecten meerderen achtergronden toepassen

Ralf Semmler

We hebben een super ervaring gehad! Echt genoten!

Helaas hebben we geen!

Stacey Gard

Medewerkers vriendelijk en enthousiast, echter vind ik de prijzen in vergelijking met andere fotografen extreem duur. Voor 5 foto's digitaal 87,50 vind ik niet normaal.

Enthousiast en gastvrij

Prijzen aanpassen en/of duidelijk communiceren dat als je 5 foto's wilt, dit altijd die van 17, 50 worden ipv die van 12, 50. Leuk dat je ze digitaal ontvangt, maar je moet ze alsnog zelf laten... Prijzen aanpassen en/of duidelijk communiceren dat als je 5 foto's wilt, dit altijd die van 17, 50 worden ipv die van 12, 50. Leuk dat je ze digitaal ontvangt, maar je moet ze alsnog zelf laten afdrukken en dat kost ook geld.

Reactie Shoots & More:

Beste Stacey, bedankt voor je feedback en excuus voor de misscommunicatie. Het klopt dat reguliere prijs €17.50 p.s.t. de prijs is bij 5 bestanden. Kun jij mij vertellen waar je de €12.50 hebt... Beste Stacey, bedankt voor je feedback en excuus voor de misscommunicatie. Het klopt dat reguliere prijs €17.50 p.s.t. de prijs is bij 5 bestanden. Kun jij mij vertellen waar je de €12.50 hebt gevonden voor 5 foto's? Ik zoekt graag naar een oplossing samen met jou. Kun je een mailtje sturen naar vincent@shootsandmore.nl

G. W.

Goede fotograaf. Zeer klantvriendelijk.

Sterke punten:

Pluspunt vimd ik dat je losse afdrukken uit je shoot kan bijbestellen

op de site staat gratis voor de deur parkeren. dit is niet het geval

Samantha van Eck

Erg leuke sfeer, goede ideeën van de fotografe en mooie foto´s. Er wordt echt tijd gemaakt om een zo goed mogelijk eindresultaat te bereiken.

Als het warm weer is buiten, eerder de airco aan doen (indien mogelijk). Bij brildragende personen kan de bril anders beslaan.