Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Manou van Thal

Plezier in hun werk, professioneel, wordt een feestje van gemaakt! Is een feestje geweest om hier een fotoshoot te laten doen

Sterke punten:

Luisterend naar de kinderen.

Mirjam

De fotografe was erg enthousiast en leuke ideeën. Het was echt superleuk om te doen. Niets anders dan complimenten.

Misschien iets van een fotoboekje aanbieden o.i.d.

Rianna

Ontspannen sfeer! Foto's kunnen naar wens worden aangepast..... Leuke foto's, we komen nog eens terug!

Edie Heemels, Roos Meeuwsen, Stefanie den Turck en Sabine de Volder

Het was een hele gezellige en leuke ervaring! Enthousiaste fotografe, met goede tips en tops. Het personeel was erg leuk en aardig, en we hebben het erg naar ons zin gehad de keren dat we er waren.

Ben en Jannie Verburgt

Complimenten voor het totale plaatje, aandacht besteed aan het gehele proces van aanmelden tot afrekening. Alle aandacht voor persoonlijke wensen, ook wanneer deze afwijken van eigen ontwerpen enz.

S.Ooteman

"Van het begin tot het eind klopt alles.
Gastvrijheid van het personeel is super. Ze luisteren echt naar je wensen. Passen hun programma aan de klant aan.
Na de fotoshoot is de...
"Van het begin tot het eind klopt alles.
Na de fotoshoot is de fotopresentatie heel goed om te kunnen beoordelen wat je wilt hebben. Ook daar is van alles aan te passen aan je eigen wensen. Heel belangrijk vinden wij dat niets wordt opgedrongen en je voelt je welkom."

Laura de Zwaan

Het was een erg leuke fotoshoot, ook leuke spontane foto's en leuk contact met de fotograaf. We mochten ook onze eigen ideeën inbrengen, wat erg leuk was.

Duidelijk melden dat je nog een dag terug moet komen om de foto's te bekijken en de prijs van de digitale foto's en of afdrukken.

Rosanne

Ze zijn erg enthousiast en wij hebben een super leuke shoot gehad!! Met als resultaat hele mooie foto's. Zeker een aanrader.

Ga zo door!!

Kimberley & Chris

Very nice employees, we loved our photographer, she made us feel comfortable and we had a lot of fun, also they way they greet us gave us a special feeling.

Evelyn

Professionele sfeer, gezellig en veel enthousiasme bij de werknemers.