Fotopresentatie
Communicatie

marieke

Erg enthousiaste fotografe

Sterke punten:

veel leuke houdingen en variaties

foto voorstelling op wat sneller achter elkaar

Ingmar van Hemert

Klantgericht en goeie kwaliteit fotos. De fotograaf heeft zijn uiterste best gedaan om ons op ons gemak te stellen en dat is hem zeer goed gelukt!

Het is enigzins aan de dure kant. (hint hint)

Mariël

"enthousiast
advies prima
informatie helder"

- goede communicatie
- leuke sfeer
- gastvrijheid is goed
- vrijblijvende afname van foto's

- tijdens de fotoshoot was er een te kinderlijke benadering: 'kietelen, even gek doen om elkaar aan het lachen te krijgen etc'. Dit zou was ons betreft wat minder mogen.

- ontvangst...

- ontvangst van foto's zouden wij liever via een USB-stick of via een cd'tje zien.

Anita Herrema

Geen houterige standaard foto's.

Blijf lekker enthousiast.

Leanne

Iedereen begroet je hier heel hartelijk. Mijn fotograaf was Nancy, voor de tweede keer inmiddels. Alweer hele leuke foto's van mij gemaakt en dit keer weer hele andere.

Sterke punten:

Creativiteit is hier heel hoog, waardoor de foto's super worden!! Iedereen ontzettend bedankt!!!

Qua tips alleen misschien zelf paar attributen hebben voor op voorraad. Verbeterpunten niks :)

Gérard Wolbert

"Enthousiasme fotograaf
Vriendelijke ontvangst
pro-actief meedenken
Doel foto shoot is goed begrepen en op ingespeeld"

Ruimte voor ophangen en wegzetten kleding en accessoires mag wat uitgebreider. Hierdoor blijft meer overzicht voor client.

Kim

Gezellig, veel leuke ideeën, creatief, spontaan, professioneel, super!!

Helemaal niets

van Kruijsbergen

De fotoshoot is heel spontaan en erg mooi gelukt. Wij vinden dat het jeugdige team daar ook invloed op heeft. Alles word duidelijk en geduldig uitgelegd.

Thomas van den Brink

Geweldig leuk gehad een hele fijne sfeer,
erg gastvrij mooi gebouw en het personeel deed erg goed hun best

Marjon

De fotograaf (uit Den-Bosch, wat dan meteen als Brabanders weer een band schept :) ), luisterde goed en zorgde ervoor dat ik me vrij snel op mijn gemak begon te voelen. Hij begreep ook het op de... De fotograaf (uit Den-Bosch, wat dan meteen als Brabanders weer een band schept :) ), luisterde goed en zorgde ervoor dat ik me vrij snel op mijn gemak begon te voelen. Hij begreep ook het op de foto te gaan soms oncomfortabel voelt. Gelukkig lijk ik daarin niet alleen te staan. Zo kreeg ik ook nog wat tips van hem die ik in de toekomst nog wel kan gebruiken.
Bedankt allemaal, ik heb een superleuke shoot en een geweldige ervaring gehad.