Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

sjany versteeg

Superleuke en gezellige fotoshoot, heel aardig personeel

spontaan en gezellig

nee hoor, prima zo

Koen

Professioneel, verzorgd

Olivia Themen

Dit was onze eerste ervaring met dit bedrijf. De hele familie, inclusief kids, waren helemaal blij en enthousiast naar huis gegaan. Extra complimenten aan de fotografe Edine Opdam hoe zij met de... Dit was onze eerste ervaring met dit bedrijf. De hele familie, inclusief kids, waren helemaal blij en enthousiast naar huis gegaan. Extra complimenten aan de fotografe Edine Opdam hoe zij met de kids omging en hoe zij ze allemaal aan het lachen kreeg! De foto's zien er geweldig mooi uit. Moeilijk om een selectie te maken, waardoor wij voor de hele selectie hebben gekozen. Super!

Sterke punten:

Klantvriendelijkheid en de mondelinge en schriftelijke communicatie; goede ontvangst en de bevestiging- en herinneringsmails als zeer prettig ervaren. Er wordt snel en efficiënt gewerkt.

geen verbeterpunten. Gaat al top!

Jolanda Schuurman

Goede en mooie foto's en adviezen.

Sterke punten:

Je voelt je erg op je gemak.

Hebben jullie nog een (stage)plek voor een fotograaf in spe?

b.a. meurs- wijkstra

Het ziet er netjes verzorgd uit en er hangt een goede sfeer

ik vond alleen de prijslijst niet heel duidelijk

Fenna Kortstee

Ik vond het een spontane en gezellige fotograaf. Het eind resultaat vinden we ook erg mooi geworden.

Geen.

Marleen van der Bruggen jr.

De fotografe was enthousiast en een pluim hoe ze met de kinderen omging! Mooi eindresultaat!

Een echte aanrader.

Ga zo door

celine hermsen

Aandacht, gastvrij, geduld, duidelijke uitleg en leuk dat je een kledingwissel kan doen.

misschien leuk om eventueel meer gebruik te maken van attributen tijdens de shoot

Anki Tromp

Leuke en gezellige sfeer tijdens de shoot!

Sterke punten:

Veel leuke ideeën en enthousiaste mensen met passie voor hun werk! kortom, wij zullen Shoots&more dan ook aanraden in onze vriendenkring!

Erroll Kanters

Enthousiasme , Eindresultaat , Ontvangst , Fotoshoot , Vriendelijkheid naar de klant toe

Sterke punten:

Enthousiasme , Eindresultaat , Ontvangst , Fotoshoot , Vriendelijkheid , Zakelijk naar de klant toe