9.2 /10

checkbox98% beveelt ShootsandMore.nl aan!

Estelle ten Cate

Antwoord ShootsandMore.nl

Hoi Estelle, Bedankt voor jouw positieve review! We vinden het leuk om te lezen dat je een leuke ervaring hebt gehad en blij bent met de foto's. Hopelijk zien we je nog een keer terug bij ons in de fotostudio! Met vriendelijke groet, Team Shoots & More

Conny

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

0.5
Sterke punten:
Heb ik eigenlijk niet, het was gewoon een heel slechte ervaring.

Antwoord ShootsandMore.nl

Hoi Conny, Wat jammer om te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad bij onze fotostudio in Haarlem. We zijn blij dat we op dit moment per mail contact met je hebben om zo samen te kijken naar een oplossing, en we hopen dat we iets voor je kunnen betekenen m.b.t. de bewerking van de foto. Vriendelijke groetjes, Team Shoots and More HQ

Marlies en Arnold

mooie foto's, heel ontspannen shoot!

Antwoord ShootsandMore.nl

Hoi Marlies en Arnold, Bedankt voor jullie positieve review! We vinden het leuk om te lezen dat jullie een leuke fotoshoot hebben gehad en blij zijn met het eindresultaat van de foto's. Hopelijk zien we jullie nog een keer terug bij ons in de fotostudio! Met vriendelijke groet, Team Shoots & More

Sacha

Romy is super vriendelijk, geduldig en enthousiast! Weet goed wat ze doet en werkt snel!

Antwoord ShootsandMore.nl

Hi Sacha, Bedankt voor jouw positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo positief bent over onze fotografe Romy! Hopelijk zien we je nog een keer terug bij ons in de fotostudio! Met vriendelijke groet, Team Shoots & More

Gabriele

Antwoord ShootsandMore.nl

Hoi Gabriele, Bedankt voor jouw positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je een leuke fotoshoot bij ons hebt gehad. Hopelijk zien we je nog een keer terug bij ons in de fotostudio! Met vriendelijke groet, Team Shoots & More

Roy

Was geslaagd!

Antwoord ShootsandMore.nl

Hoi Roy, Bedankt voor jouw positieve review! Dit waarderen wij enorm. Hopelijk zien we je nog een keer terug bij ons in de fotostudio! Met vriendelijke groet, Team Shoots & More

Elisa

leuke fotoshoot

Antwoord ShootsandMore.nl

Hoi Elisa, Bedankt voor jouw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Hopelijk zien we je nog een keer terug bij ons in de fotostudio! Met vriendelijke groet, Team Shoots & More

Lina

Leuke ervaring.

Familie Derogee

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring.

Patricia

Sterke punten:
Spontane en enthousiaste sfeer.

Ilse

Antwoord ShootsandMore.nl

Hi Ilse, Dankjewel voor je positieve review. Fijn dat je tevreden was met onze fotografe! Vriendelijke groetjes, Team Shoots & More

Renka

Antwoord ShootsandMore.nl

Hi Renka, Dankjewel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je een leuke fotoshoot hebt gehad. Vriendelijke groetjes, Team Shoots & More

Sommer

Zeer accomoderend en vriendelijk. wij voelden ons gelijk op ons gemak.

Vriendelijk.

Antwoord ShootsandMore.nl

Hi Sommer, Dankjewel voor je positieve review. Fijn om te horen dat jullie je erg op je gemak voelde. Hopelijk nog een keer tot ziens! Vriendelijke groetjes, Team Shoots & More

Manon

Niets, prima zo

Antwoord ShootsandMore.nl

Hi Manon, Dankjewel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je een leuke fotoshoot hebt gehad. Vriendelijke groetjes, Team Shoots & More

Renee

Het was een leuke en fijne ervaring. Tussendoor veel tips en ideeen. Zeker een aanrader voor mensen die een shoot willen doen.

Antwoord ShootsandMore.nl

Hi Renee, Dankjewel voor je positieve review! Fijn dat het een leuke ervaring was en dat er tussendoor veel tips en ideeën waren. Vriendelijke groetjes, Team Shoots & More

Geantwoord op

ShootsandMore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ShootsandMore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 mei 2014

ShootsandMore.nl

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Orthenstraat 45e

5211SV Den Bosch

Estelle ten Cate

Conny

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

0.5
Sterke punten:
Heb ik eigenlijk niet, het was gewoon een heel slechte ervaring.

Marlies en Arnold

mooie foto's, heel ontspannen shoot!

Sacha

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring.

Patricia

Sterke punten:
Spontane en enthousiaste sfeer.

Ilse

Renka

Sommer

Zeer accomoderend en vriendelijk. wij voelden ons gelijk op ons gemak.

Vriendelijk.

Manon