BS

Nog steeds niks ontvangen wel een mail dat ik geduld moet hebben, kan nog 10 dagen duren. De bestelling maar geannuleerd en nu maar hopen dat ze wel sneller zijn met het terugbetalen van de... Nog steeds niks ontvangen wel een mail dat ik geduld moet hebben, kan nog 10 dagen duren. De bestelling maar geannuleerd en nu maar hopen dat ze wel sneller zijn met het terugbetalen van de bestelling. Erg jammer!

Ruth

Bestelling was er snel

Wilma

Mooie aanbiedingen en makkelijk zoeken
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Chantal

Mijn bestelling heeft eventjes op zich laten wachten maar het was de moeite waard! Super prijs en ben blij met mijn bestelling!

Liesbeth van der Ree

Regelmatig bestel ik "mijn" produkten bij de kappersakademie en altijd komen de produkten goed en snel aan. Alleen de laatste keer (2 produkten) was het beschermkapje van de Redken Volume Boost los... Regelmatig bestel ik "mijn" produkten bij de kappersakademie en altijd komen de produkten goed en snel aan. Alleen de laatste keer (2 produkten) was het beschermkapje van de Redken Volume Boost los en beschadigd in de doos. Daar gebruik ik dan maar het kapje van een lege Volume Boost voor. Wel een aandachtspuntje denk ik.

Kappersakademie

Kerastase haarolie besteld
Jammer genoeg nog niks ontvangen.
Ik heb toch voor betaald.
Zij geven aan dat ik geduld moet hebben.
Geduld ?
Ik wil alleen informatie over mijn...
Kerastase haarolie besteld
Jammer genoeg nog niks ontvangen.
Ik heb toch voor betaald.
Zij geven aan dat ik geduld moet hebben.
Geduld ?
Ik wil alleen informatie over mijn bestelling.
Ga wel stappen ondernemen.

Anita Everts

Goed ingedeelde website en snelle levering.

Claudia Veltkamp