Rosa Eugenio
O love it
97% beveelt shop.kappersakademie.nl aan!
O love it
Keurig bezorgt netjes verpakt . Ik ben er blij mee . Hier bestel ik vaker en altijd prima levering.
Slechte klantenservice, producten besteld en betaald maar nooit aangekomen. 5x gebeld 5x beloofd dat ze terug zouden bellen maar na pas 1,5 week een telefoontje, nog mijn geld niet terug
Hele late levering
Woensdag producten besteld en vandaag (zondag) nog niks binnen of een verzendbevestiging ontvangen.. zo slecht
Goede en snelle service,👌
Hele fijne webwinkel en snel en fijn contact bij vragen.
Hele fijne overzichtelijke site , snelle levering ruime keuze en een strakke prijs !
Zeer snel en correct bestelling bezorgd !
Goed product, snel gel
Prima kwaliteit en prijs, snelle levering!
Topshampoo en snel geleverd voor goede prijs
Slecht, late levering en geen antwoord op vragen
Nog steeds niks ontvangen wel een mail dat ik geduld moet hebben, kan nog 10 dagen duren. De bestelling maar geannuleerd en nu maar hopen dat ze wel sneller zijn met het terugbetalen van de bestelling. Erg jammer!
shop.kappersakademie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
shop.kappersakademie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
shop.kappersakademie.nl
Mariniersweg 149
3011NK Rotterdam
Hele late levering
Goede en snelle service,👌
Hele fijne webwinkel en snel en fijn contact bij vragen.
Zeer snel en correct bestelling bezorgd !
Goed product, snel gel
Prima kwaliteit en prijs, snelle levering!
Topshampoo en snel geleverd voor goede prijs
Slecht, late levering en geen antwoord op vragen