e

Snelle leveren met helaas deels schade maar die was snel geregeld en nieuwe producten waren snel weer binnen. Heel fijn

x

kerremans alfons

Ik denk dat er weinig zorg besteed word aan het verzenden van verkochte goederen

een kerstmuts leg je toch niet op een mossen dak van een kerststal

Beste kerremans alfons,
Beste kerremans alfons,
Wij vinden het vervelend dat de levering van de bestelling niet aan uw verwachting voldoet. Wij hebben u per e-mail en telefoon proberen te benaderen en krijgen helaas geen gehoor. Graag hadden wij met u meegekeken of er in uw bestelling hierdoor een artikel kapot is gegaan, zodat wij u kunnen voorzien van een passende oplossing.

Quick

Stipt, prompt en juiste levering als reactie op bestelling

Houden zo!

BRAVO! College

Op zoek naar een mooie plank en gevonden. Helaas niet meer heel veel op voorraad, dus de klantenservice gebeld. Zij hebben contact opgenomen met de leverancier en me de volgende dag meteen iets... Op zoek naar een mooie plank en gevonden. Helaas niet meer heel veel op voorraad, dus de klantenservice gebeld. Zij hebben contact opgenomen met de leverancier en me de volgende dag meteen iets laten weten. Echt een super service en heel vriendelijk. En het product is echt heel top!

Misschien een klein puntje van verbetering is de data op de website in de gaten houden. Er stond nu een oude datum waarop er spullen werden aangevuld, maar dit was niet het geval.

Onzin

Net voldoende

Meteen bij afrekenen vermelden dat bij terugsturen je alles moet betalen

Beste Klant,
Beste Klant,
Wij vinden het vervelend dat het voor u voorafgaande aan de bestelling niet duidelijk was, hoe de retournering bij ons verloopt. Wij vragen onze klanten altijd de algemene voorwaarden in te zien en te accepteren, in deze voorwaarden staat namelijk dat retourneren niet kosteloos is.
In deze kunnen wij u voor de retourkosten helaas niet tegemoet komen.

Busse Linda

Produkt besteld maar helaas een verkeerd produkt ontvangen. Heb hiervoor gemaild maar de reacties zijn traag

Sneller reageren op de mails. En wat ik ECHT NIET OK vind is dat als je met een visa-kaart betaald de terugbetaling alleen kan gebeuren via je bankrek. die je notabene moet vermelden in de mail. Ik... Sneller reageren op de mails. En wat ik ECHT NIET OK vind is dat als je met een visa-kaart betaald de terugbetaling alleen kan gebeuren via je bankrek. die je notabene moet vermelden in de mail. Ik heb de eerste keer een aankoop gedaan bij Shoppartners en vond het heel vreemd dat ze mijn rekeningnummer vroegen via mail. Ik was alert maar tegenwoordig moet je zo oppassen met hackings. Vandaar dat ik het beter zou vinden als ze terugstorten via Visa.....

Beste Busse Linda,
Beste Busse Linda,
Wij vinden het vervelend dat het artikel niet aan uw verwachting voldeed en hebben de betaling aan u gecrediteerd. U geeft nu ook aan dat er traag op uw mails werd gereageerd, wij hebben dit nagekeken en zien dat u ruim binnen de 24 uur op de hoogte bent gebracht. Alleen per telefoon had u in deze wellicht een snellere oplossing ontvangen.

Carla

Wel verstuurd maar nog steeds niet ontvangen. Het pakket hangt al dagen bij DHL vast. Heb de klantenservice benaderd omdat ik na donderdag niet meer aanwezig ben om het pakket op te halen van het... Wel verstuurd maar nog steeds niet ontvangen. Het pakket hangt al dagen bij DHL vast. Heb de klantenservice benaderd omdat ik na donderdag niet meer aanwezig ben om het pakket op te halen van het servicepunt. Maar het antwoord is teleurstellend.

Lezen wat er echt in de mail staat. Ik schrijf dat ik na donderdag, over drie dagen,vertrokken ben en het pakket daarna niet kan ophalen. Het antwoord is dan dat het pakket waarschijnlijk alsnog... Lezen wat er echt in de mail staat. Ik schrijf dat ik na donderdag, over drie dagen,vertrokken ben en het pakket daarna niet kan ophalen. Het antwoord is dan dat het pakket waarschijnlijk alsnog binnen vijf dagen geleverd gaat worden en anders na die tijd contact opnemen.......dan is dat voor mij een reden hier niet meer te bestellen want ik word gewoon niet goed geholpen. Uiteraard begrijp ik dat de fout bij dhl zit maar ik kan niet anders dan me wenden tot de leverancier, i.c.Shoppartners.nl

Beste Carla,
Beste Carla,
Wij doen er alles aan om uw order op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door de drukte rondom de feestdagen pakketten vertraagd zijn. Wij zien ook dat uw pakket reeds bij een pickup point is geleverd en deze klaar ligt om op gehaald te worden.
Desondanks willen wij u graag onze excuses aanbieden voor de vertraagde levering, wij begrijpen dat dit zeer vervelend voor u is.

Ruud

Goede producten en snelle levering.

n v t

Jeroen Koenraad