Carin Rietveld
- Verbeterpunten of tips
- momenteel niets om te verbeteren
Snelle en nette levering
Heel goed!
Snel verzonden en producten als omschreven
snel en correct
Slechte ervaring
Product voldeed niet aan de verwachting, vervolgens moest ik de retourzending zelf frankeren.
Super makkelijk en veel keus.
hele goede ervaring, mooi product, lage prijs en snelle levering
Bestelling van leuk product tegen schappelijke prijs verliep prima.De levering was op verrassent snelle wijze. Top!
Mijn pakje was open bij ophalen bij dhl
De bestelling was eitjes verpakt en gauw bezorgt
Super bedrijf. Super service en snelle levering.
Snelle service en goede kwaliteit van de producten.
Prima prijs kwaliteitverhouding
Shoppartners.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle en nette levering
Heel goed!
Snel verzonden en producten als omschreven
snel en correct
Slechte ervaring
Super makkelijk en veel keus.
hele goede ervaring, mooi product, lage prijs en snelle levering
Mijn pakje was open bij ophalen bij dhl
De bestelling was eitjes verpakt en gauw bezorgt
Super bedrijf. Super service en snelle levering.
Snelle service en goede kwaliteit van de producten.
Prima prijs kwaliteitverhouding
Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt: