Anneke
Goed geholpen bij oriëntatie en aflevering
Vakwerk & Kwaliteit
Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Groot assortiment, snelle levering .
Ik ben erg tevreden over showtuin Heeten, in 2 dagen tijd stond er een mooie tuinkamer, 2 bekwame medewerkers Andy en Mike die ondanks de stromende regen steurig door werkten! Altijd in voor overleg, beschaafd en vriendelijk! En het resultaat mag er zijn!
Super net werkende mensen. Mooie producten. Correcte verkoper.
Vriendelijk en professioneel
Goede ervaring
Kundig en vriendelijk persoon
Zeer fijn bedrijf, goed geholpen en ze komen de gemaakte afspraken allemaal na! Wij zijn erg tevreden.
Prima, deskundig en meedenkend voor een goed resultaat!
Super meedenkend adviserend luisterend geholpen
Super veel keuze en prima service,bezorgen was perfect!
Professioneel bedrijf!
Goede service in de winkel, waarbij er ook echt met je wordt meegedacht. Snelle levering.
Showtuin Heeten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Showtuin Heeten heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen bij oriëntatie en aflevering
Vakwerk & Kwaliteit
Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Groot assortiment, snelle levering .
Super net werkende mensen. Mooie producten. Correcte verkoper.
Vriendelijk en professioneel
Goede ervaring
Kundig en vriendelijk persoon
Prima, deskundig en meedenkend voor een goed resultaat!
Super meedenkend adviserend luisterend geholpen
Super veel keuze en prima service,bezorgen was perfect!
Professioneel bedrijf!
Showtuin Heeten heeft de volgende resultaten bereikt: