H.Kiat

Vreselijk, heb een paar maanden shutters laten plaatsen en zijn gaan barsten, nu geven ze als feedback dat als je de deurmat nat is dat de vocht vandaar naar mijn shutters is gegaan. Ongelooflijk.... Vreselijk, heb een paar maanden shutters laten plaatsen en zijn gaan barsten, nu geven ze als feedback dat als je de deurmat nat is dat de vocht vandaar naar mijn shutters is gegaan. Ongelooflijk. 3 jaar garantie geloof ze alstublieft niet.

Allemaal mooie praatjes , geloof het alstublieft niet. Na de koop verzinnen ze alles om er onderuit te komen.

Reactie Shutterkoning:

Beste Mevrouw Kiat,
Beste Mevrouw Kiat,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Echter wil ik verzekeren dat wij niet weglopen voor een oplossing. Mijn collega heeft met u contact opgenomen om te kijken voor een oplossing. Toen hij aangaf dat het om een vochtprobleem is en de fabriek waar wij mee werken hier normaal gesproken geen garantie op geeft, was u niet meer voor reden vatbaar en kon hij geen normale communicatie meer voeren met u.
Ik ben blij dat in de rest van uw huis de shutters wel naar wens zijn. Ik heb mijn collega gevraagd om een afspraak in te plannen om te kijken naar een langdurige oplossing zodat u niet weer tegen dit probleem aanloopt.. ik wil u wel vragen om onze collega's in de toekomst wel een beetje lief te benaderen...;-)
Alvast fijne feestdagen gewenst.
Team Shutterkoning

Wederom fantastische service.

Goede service, beleefde monteurs. Betrouwbaar bedrijf.

Davy Berger

Professioneel in communicatie, kennis en montage. Enorm tevreden met de kwaliteit!

Schutters koning

Adviseur Arie heeft me goed geadviseerd, dacht mee, en dacht echt in oplossingen. Schutters zijn door een echt vakman geplaatst.
Schutters koning, bedankt, ben er heel blij mee.

Meedenken, goed advies, in oplossingen denken, en vakkundig geplaatst.

Duidelijk en vriendelijk

Goede duidelijke service en de afspraken allemaal na gekomen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

jos coolegem

Prima bedrijf

komt afspraken na, gemonteerd door een goede monteur.
Als je al over een minder punt wil spreken is dat je het volledige bedrag vooraf moet voldoen.

Zeer vriendelijke service

Stef hessing

Zeer tevreden

Komen afspraken na,duidelijke communicatie, goede voorlichting

AvdB

Goede communicatie, super nette plaatsing, kwalitatief perfecte schutters.
Goede communicatie, super nette plaatsing, kwalitatief perfecte schutters.
Wel heel erg jammer, dat ze het verpakkingsmateriaal niet mee retour nemen. Voor dat geld zou dat geen toch onnodige luxe zijn.

• Kwalitatief perfecte en mooie schutters.
• Super netjes geplaatst.
• Vriendelijk personeel, zowel verkoop als montage.

Echt een aanrader.

Prima service en montage zonder problemen.

Afspraken nakomen en punctueel