Janet
- Service Netheid Snelheid
- Product of service:
- Shutters
Helemaal dikke prima
Vandaag shutters laten plaatsen, ben zeer tevreden over het plaatsen, hoe netjes de monteur werkt en het eindresultaat. Aan het eind vd dag heb je een hele andere kamer.
Super fijn bedrijf met mooi resultaat
Dankjewel voor de fantastische service. Na 4 jaar door eigen fout iets afgebroken en gewoon zonder kosten het onderdeel verzonden. Echt top!
Wat een fantastisch bedrijf, professionele mensen in dienst en top kwaliteit shutters
Een top ervaring hebben wij met het bedrijf. We hebben voor een hele grote raampartij zowel boven als beneden shutters laten plaatsen. Deze zijn zeer vakkundig ingemeten. Op de bovenverdieping hebben we schuine kanten aan de ramen en erg hoge ramen. Hier is een passend systeem bij bedacht. Beneden een schuifsysteem met brede shutter panelen bij onze openslaande deuren en het is beide werkelijk prachtig! De jongens die de shutters kwamen monteren waren zeer vriendelijk en vakkundig. Leuke gasten die ook keurig netjes werken. Bij ons Daan en Sidney over de vloer en daarmee zijn we erg tevreden.
Vreselijke ervaring
Mooie op maat gemaakte shutter
Super
Vreselijk, heb een paar maanden shutters laten plaatsen en zijn gaan barsten, nu geven ze als feedback dat als je de deurmat nat is dat de vocht vandaar naar mijn shutters is gegaan. Ongelooflijk. 3 jaar garantie geloof ze alstublieft niet.
Wederom fantastische service.
Professioneel in communicatie, kennis en montage. Enorm tevreden met de kwaliteit!
Adviseur Arie heeft me goed geadviseerd, dacht mee, en dacht echt in oplossingen. Schutters zijn door een echt vakman geplaatst. Schutters koning, bedankt, ben er heel blij mee.
Duidelijk en vriendelijk
prima bedrijf
Shutterkoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Shutterkoning heeft de volgende resultaten bereikt:
Super fijn bedrijf met mooi resultaat