Paul van Os

Uitstekende service en montage!

Kennis, service, meedenken

Jazz and Wine concert Events

Fantastisch.

Ze doen wat ze beloven en geven fantastische service.

Robert van de Ven

Heel fijn bedrijf om mee te werken!

Snel, vakkundig, vriendelijk, meedenkend

Duidelijke uitleg van begin tot einde 👍

Eerlijk over lever tijd

2 jaar geleden Jaloeziën besteld en zelf gemonteerd.Prima kwaliteit en erg mooi! Helaas is er eentje nu defect. We hebben contact opgenomen en werden onmiddellijk vriendelijk geholpen. Ze gingen het... 2 jaar geleden Jaloeziën besteld en zelf gemonteerd.Prima kwaliteit en erg mooi! Helaas is er eentje nu defect. We hebben contact opgenomen en werden onmiddellijk vriendelijk geholpen. Ze gingen het nakijken en mij terug contacteren. 3 dagen laten neemt de planning zelf contact op met ons om een afspraak, in te boeken en te melden dat ze alles onder garantie zullen herstellen! Topservice!

klantvriendelijkheid, goede opvolging, kwalitatieve producten

Robin

Zeer tevreden met resultaat

Prijs/kwaliteitsverhouding

Familie thijssens

Top

Erg vriendelijke monteur

Mooie shutters, deskundig en snel geïnstalleerd door Daan en Joris

Mooi product, duidelijk communicatie en prima installatie

Positieve ervaring, afspraken worden nagekomen, correct personeel, helaas wel een levertijd van een half jaar.

Juiste afmetingen en exact maatwerk, perfecte kwaliteit

P.Staats

Mooi product wel prijzig,zeer lange levertijden,vreemde leveringsvoorwaarden,kantoorafdeling waardeloos,monteurs geweldig.

Monteurs

Reactie Shutterkoning:

Geachte,
Geachte,
U heeft gekozen voor handgemaakte houten maatwerk shutters dit is een kostbaar product. Echter hanteren wij een laagste prijs garantie. Dus dat het prijzig is dat klopt echter is het niet prijzig als u ons vergelijkt met een vergelijkbaar product in de markt.
Omdat 's werelds beste shutter fabrieken uit "verre" landen komt zitten we helaas met langere levertijden als andere raamdecoratie producten.. Wij krijgen binnenkort ook shutters die in europa worden gefabriceerd met een snelle levertijd echter is deze kwaliteit wel iets minder. Het is dus waar u voor kiest.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij het CBW keurmerk. wij hanteren hun voorwaarden. Ik kan dus wel met zekerheid zeggen dat wij geen gekke leveringsvoorwaarden hebben dit omdat 75% van de betere woonwinkels dit ook hanteren. Toch wil ik u veel plezier wensen met uw maatwerk shutters.
Team Shutterkoning