Hageman

Ervaringen zijn erg goed. Persoonlijke benadering, afspraken worden nagekomen. Afwerking is goed en netjes.
Erg tevreden.

Persoonlijke benadering. Prijs kwaliteit is zeer goed

Levertijd iets langer dan beloofd.Maar verder prima service .Erg tevreden

Nette montage

Ik ben er tevreden over de service van de medewerkers en de producten. Ik heb goede adviezen gekregen en de shutters zijn mooi geplaatst.

De service!

Hans van Waardenberg

Fijne presentatie bij verkoop alsmede bij plaatsing.

Fijne uitleg bij aankoop

Lissy de Wit

Fijne service, gratis en vrijblijvende inmeetafspraak waarbij direct een offerte wordt gedaan.

Vriendelijk, meedenkende medewerkers

Zeer goed

Zeer klantvriendelijk, goede service en goede prijs-kwaliteit

NELLY-SYLVIE DEMEULEMEESTER

Zeer goede afspraak e vlotte levering.

reactiesnelheid en correcte aflevering

Reactie Shutterkoning:

Geachte klant,
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Helaas horen dergelijke levertijden bij maatwerk shutters, vanzelfsprekend zijn wij constant op zoek naar manieren om deze echter zo kort mogelijk te houden. Mede dankzij uw feedback zijn wij steeds beter in staat onze dienstverlening te verbeteren en zijn u daar dan ook erg dankbaar voor.
Hopelijk mogen wij u een volgende keer wederom van dienst zijn.
Hoogachtend,
Het team van Shutterkoning

Van Durme

(Bewerkt)

Goede communicatie, vlotheid en afwerking

rustige en vakkundige verkoper die de tijd neemt alles uit te leggen.
monteur is vriendelijk en professioneel.

Zeer tevreden, afspraken nagekomen en eindresultaat is geweldig! Aanrader voor iedereen die shutters overweegt. Enige nadeel als je ze hebt, is dat je je hele huis vol wil met die dingen. Even... Zeer tevreden, afspraken nagekomen en eindresultaat is geweldig! Aanrader voor iedereen die shutters overweegt. Enige nadeel als je ze hebt, is dat je je hele huis vol wil met die dingen. Even sparen dus. ??