Selen

Heb verschillende leveranciers geevalueerd voor levering in Belgie. Door de professionaliteit bij het gratis adviesgesprek heb ik gekozen voor de shutterkoning en direct besteld (o.a. geen... Heb verschillende leveranciers geevalueerd voor levering in Belgie. Door de professionaliteit bij het gratis adviesgesprek heb ik gekozen voor de shutterkoning en direct besteld (o.a. geen voorrijkosten of opmeetingskosten ). Bij de plaatsing bleek dit een perfecte keuze. Nadien bleek 1 shutter niet goed te zijn afgesteld, en 1 week later heeft men dit komen rechtzetten. Het team is vriendelijk en proper. Ook het rond raam is zeer mooi afwerkt. De shutters werken prima, en voor bureau en badkamer is het ideaal omdat je de verschillende panelen kan open/dicht doen voor privacy en licht strekte.

Profesioneel bedrijf en contact. Goede shutters en prima geplaatst.

Prettig bedrijf en mooie shutters. Monteurs keurig werk afgeleverd en heel secuur!

Duidelijke uitleg en goede oplossing aangedragen voor onze lastige ramen

Hans

Prima bedrijf, goede service komen afspraken na

Stephan van de Kerkhof

Top resultaat. Zal het bedrijf aanbevelen . Monteur, cijfer 10.

Problemen die er waren (levertijd) perfect opgelost.

Raalte

Prachtige shutters gekocht

snelle levering,vond ik erg prettig

Wim de Haan

nette afwerking van de shutters

Vekeman

Heel blij met onze shutters.echt geweldig.bedankt shutterkoning

heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden

Shutterkoning heeft mooie en betaalbare shutters.

Wij zijn via ons werk in aanraking gekomen met Shutterkoning en de shutters. Goed geholpen en zelfde dag de aankoop gedaan voor de hele beneden verdieping in Red Cedar houten shutters.

Michiel de Jong

Prijs kwaliteit in orde

De adviseur Dimitri is bij mij thuis geweest en alles ingemeten! Had verstand van zaken en heeft op geheel ongedwongen manier ons een vrijblijvende offerte opgesteld!

Rassen

Ons huis is nu helemaal af dankzij shutterkoning!!

super mooie shutters en alles super mooi opgehangen door hele aardige monteurs!