Levertijd
Productinformatie
Bezorging

J. van Pinxteren. (DHL Buurtpunt Homerr Pinxteren te Heesch)

(Bewerkt)

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf is niet gelopen, zoals ik en de organisatie zou wensen. Zo werd met regelmaat de claim “voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis” niet gehaald en/klopte... Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf is niet gelopen, zoals ik en de organisatie zou wensen. Zo werd met regelmaat de claim “voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis” niet gehaald en/klopte de inhoud van de zending niet of week af van wat ik had besteld.
Wel ben ik in de overtuiging geweest, dat de mensen, waarmee ik in contact ben geweest, geprobeerd hebben, om datgene te doen wat binnen de mogelijkheden lag van die persoon. Uiteindelijk heb ik toch mijn bestelde spullen en een presentje gekregen en tevens binnen de claim “voor 17:00 uur besteld-volgende dag in huis”. Alle verkeerd geleverde spullen wilde het bedrijf ook niet meer terug. Dus eind goed, al goed en volgende keer beter, want het gezegde blijft: “waar gehakt word, vallen spaanders” en zeker als Murphy’s law zich er ook nog mee bemoeid.
Kwaliteit-prijs is uitstekend. Niks op aan te merken is uitstekend.
Daarbij blijf ik ook bij het standpunt, dat als men de particuliere markt wil bedienen, als webshop, je ook moet zorgen dat de particuliere klant zijn bestelling kan krijgen in de avond en zaterdag of (omdat hij overdag is werken) desnoods alleen via een dhl punt. Mensen kunnen dan kiezen tussen : ma t/m vrij overdag of via een DHL punt, op een moment het de klant schikt.
Over het eindoordeel heb ik lang nagedacht. Ik zou zeggen een 6.5/7.

Handboogsportvereniging

Snel en volgens bestelling geleverd

Prima, dhl is alleen niet mijn favoriete bezorger :(

Frank O.

Nadat mijn bestelling zoek was geraakt door DHL en deze niet thuis gaven, heeft Signdisplaystore kosteloos mijn bestelling nogmaals verzonden en deze kwam gelukkig wel aan! Hartelijk dank voor de... Nadat mijn bestelling zoek was geraakt door DHL en deze niet thuis gaven, heeft Signdisplaystore kosteloos mijn bestelling nogmaals verzonden en deze kwam gelukkig wel aan! Hartelijk dank voor de zeer goede service!!

John B. uit Valkenswaard

Een bedrijf met een buitengewoon goede communicatie en service. Staan niet op afstand maar zijn in tegenstelling tot veel andere webshops bereikbaar, aanspreekbaar en reageren vervolgens snel. Zij... Een bedrijf met een buitengewoon goede communicatie en service. Staan niet op afstand maar zijn in tegenstelling tot veel andere webshops bereikbaar, aanspreekbaar en reageren vervolgens snel. Zij zien geen problemen maar kansen om het klanten vervolgens naar de zin te maken. Dit geven zij vervolgens op een zeer klantvriendelijk manier vorm. Mailen terug en bieden goede oplossingen. Een product niet goed, zij zorgen vervolgens voor een uitstekende oplossing.

Klantvriendelijk en behulpzaam. Klein minpunt is dat jullie op jullie website aangeven dat besteld voor 17.00 uur de dag erna geleverd wordt. In mijn situatie was dit 2 dagen en kwam juist ongunstig... Klantvriendelijk en behulpzaam. Klein minpunt is dat jullie op jullie website aangeven dat besteld voor 17.00 uur de dag erna geleverd wordt. In mijn situatie was dit 2 dagen en kwam juist ongunstig uit.

Producten makkelijk te vinden op de website, bestelproces duidelijk, daarna snelle service.

Mev Smits

Voor de eerste keer wat besteld geweldig geholpen .
Dankje wel .

Op zich wel goed, maar jullie hebben het verkeerde product geleverd, waar ik pas na een tijdje achter kwam, de kliklijst was niet waterproof, waardoor ik maanden met een vochtige en uiteindelijke... Op zich wel goed, maar jullie hebben het verkeerde product geleverd, waar ik pas na een tijdje achter kwam, de kliklijst was niet waterproof, waardoor ik maanden met een vochtige en uiteindelijke flyer aan de muur zat. Was geen gezicht.

Reactie Signdisplaystore.nl:

Hartelijk dank voor het achterlaten van je review. Waar mensen werken worden helaas fouten gemaakt. We hebben 7 maanden na de bestelling kosteloos het juiste product nageleverd. Als een product niet... Hartelijk dank voor het achterlaten van je review. Waar mensen werken worden helaas fouten gemaakt. We hebben 7 maanden na de bestelling kosteloos het juiste product nageleverd. Als een product niet voldoet aan de verwachting kan je direct contact opnemen. Wij zorgen altijd voor een juiste oplossing.

Bart

Of een webshop een echt goede service geeft weet je pas nadat je een bestelling hebt geplaatst en er toch iets misgelopen is! Mijn bestelling was keurig op tijd geleverd echter zag ik bij het openen... Of een webshop een echt goede service geeft weet je pas nadat je een bestelling hebt geplaatst en er toch iets misgelopen is! Mijn bestelling was keurig op tijd geleverd echter zag ik bij het openen dat 1 van de 6 displays licht beschadigd was. Na contact via hun e-mail kreeg ik na 2 dagen al bericht dat ze een nieuwe display gingen sturen. Ook weer keurig geleverd op 1 dag. Wat mij betreft een super correcte service!