9.7 /10

checkbox100% beveelt Signkings Reclame aan!

PVDZANDE Autostyling

Vorige week heb ik bij jullie showroom platen besteld. Wat ben ik tevreden over jullie snelle en prettige service. De platen zien er super goed uit en wat een leuke verrassing dat ik een extra setje kreeg vanwege de 1000ste bestelling. Ik zal jullie zeker aanraden!

Artist

Top service, denken graag mee, mooie ontwerpen en zeer goede prijs - kwaliteit verhouding voor wat je krijgt.

Vvvolfpack

Erg prettig in contact en leveren wat afgesproken is.

Antwoord Signkings Reclame

Dank voor uw review!

Geantwoord op

Goede en snelle service, kwalitatief goed product afgeleverd

OCC

Verhagen Car Solutions

Goede service en snelle levering

Glowax

Bedrijf werkt vlot mee. Snel bestelling plaatsten en snel geleverd. Kwaliteit 100%

Snelle reactie, product is van goede kwaliteit

TVS Engineering

Snel en professioneel bedrijf. Erg tevreden over het resultaat en de perfecte kwaliteit. TVS Engineering/ DSG Dokter

Achterberg Automotive

Snelle en correcte service

anonymous

Prima! Komen afspraken goed na!

Jan Bloi

SignKings levert een zeer goede service. Binnen enkele uren reactie, ze denken mee om een zo hoog mogelijke kwaliteit te waarborgen. Daarnaast is de prijs kwaliteit in een zeer goede verhouding.

Doubleshot

Signkings is een betouwbare en servicegerichte organisatie gebleken toen ik op zoek was naar showroomplaten voor mijn fotobedrijf. Ik heb daar vaker spullen besteld en het is altijd goed geweest. De service, de levering en het meedenken door Pim. Zonder twijfel 1 van de betere ondernemers met wie ik te maken heb gehad.

NieuweVoorruit.nl

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed! Op vragen via de mail werd snel beantwoord. Zelf wist ik niet hoe mijn logo het beste eruit zag op een kentekenplaat dus heb ik advies gevraagd. Bij Signkings Reclame hebben zij mij goed advies gegeven met voorbeelden erbij. Zo kon ik ook makkelijk bestellen en had ik de kentekenplaten snel in huis. De kentekenplaten zager er goed uit! Kortom een klantvriendelijk bedrijf met top service.

Auto Douma

Goede service, fraaie ontwerpen en vriendelijk personeel.

Signkings Reclame verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Signkings Reclame heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 november 2017

Signkings Reclame

Vrijblijvend advies of een prijsopgave? Ga naar onze website, neem contact op door te bellen naar 085-2006363 of mail info@signkings.nl

Naaldwijkseweg 10

2291PA Wateringen

PVDZANDE Autostyling

Artist

Vvvolfpack

Erg prettig in contact en leveren wat afgesproken is.

Antwoord Signkings Reclame

TVS Engineering

Achterberg Automotive

Snelle en correcte service

anonymous

Prima! Komen afspraken goed na!

Jan Bloi

Doubleshot

NieuweVoorruit.nl

Auto Douma

Goede service, fraaie ontwerpen en vriendelijk personeel.

Signkings Reclame heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10