9.4 /10

checkbox100% beveelt SignOn ICT trainingen+ aan!

Normaliter ben ik snel afgeleid, door de manier van trainig geven ( interactief), het aan elkaar praten van Freddy, en de inhoud die erg interessant is, bleef ik goed bij de les. het niveau was inderdaad de basis en goed bij te houden, maar niet te simpel. als aanvulling zou een korte individuele opdracht aan het einde nog een toegevoegde waarde zijn om te kijken of je de materie echt hebt begrepen.

Dylan

In mijn werk liep ik er tegenaan dat ik door gebrek aan DAX kennis bepaalde visualisaties niet kon maken. Ik wilde mijn kennis hierin uitbreiden. Ik ben zeer tevreden over de training. Het heeft voldaan aan mijn verwachtingen en ik heb er veel van geleerd. De trainer legde duidelijk en op een goed tempo uit. Ook over de locatie ben ik zeer te spreken, vlakbij het station. Daarnaast werd er ook een extra scherm, toetsenbord en muis geregeld, wat het werken er prettig maakte.

Power BI Advanced

Ik moet op werk alle Excel dashboards over gaan zetten naar PowerBI maar omdat ik nog nooit met PowerBI gewerkt heb leek een training me daar heel handig voor. Een collega had deze cursus gevolgd en was daar zeer tevreden over. Ik ben tevreden over alles. Goed geregeld op locatie dat er beeldschermen aanwezig waren. Fijne docent en een goed begin instap niveau wat direct te volgen is maar ook heel veel geleerd in deze dagen.

Rick Meinen

Ik heb deze training gevolgd om kennis over Fabric op te doen en voor de training van SignOn ICT Trainingen+ gekozen omdat zij de enige aanbieder zijn. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht, ik beveel deze training aan!

Yasmin Obbink

Ik heb deze training gevolgd om te leren data analyse te doen en dashboards te maken met powerbi. Goede enthousiaste uitleg op een goed tempo. Ik beveel deze training aan.

Hans

SterSterSterSterLege ster

Ik heb deze training gevolgd om bekend te raken met Fabric platform. Beter begrijpen wat mogelijkheden en onmogelijkheden zijn voor mij als gebruiker van het Fabric platform. De docent geeft een heldere uitleg en kan eigen praktijkervaringen goed combineren met de theorie. Ik beveel deze training aan.

Anonymous

I have taken this training because I want to enhance my DAX and Power Query skills. I also want to improve the way I structure data in Excel and later in Power BI, so I can build an efficient data model and create only the necessary measures, avoiding any extras. I recommend this training.

Gevolgde training
Power BI Advanced (English)

Ik heb deze training gevolgd om een verdieping in PowerBI, handigheidjes, tips en trucks te leren. Een aantal dashboard die ik op kantoor heb gemaakt zijn gemaakt obv zelf aangeleerde kennis en deze zullen nu op een betere manier opgezet kunnen worden. Daarnaast kan ik nieuwe dashboards opstellen, waarbij ik tegen bepaalde probleem aanliep welke ik nu wel kan oplossen. Het was een fijne cursus en ook de docent heeft zijn kennis goed kunnen overdragen op een fijne manier. Ik beveel deze training aan!

Power BI Advanced

Ik heb deze training gevolgd om inspiratie op te doen voor het ontwerpen van nieuwe Power BI dashboards. Meer structuur aanbrengen voor het implementeren van nieuwe dashboards. Alles top geregeld, inhoud en locatie super!

Storytelling & Power BI

Lars Steunenberg

Het goede aan de training vond ik dat het in korte en goed volgende stappen uitgelegd werd, ook was het niveau goed aangepast op de kandidaten. De organisatie was professioneel en de locatie was centraal en heeft goede faciliteiten

Power BI Basis

Deze training heb ik gevolgd om Powerbi degelijk leren, meer kennis op te doen van power bi. Ik heb veel geleerd over powerbi, een goed gestructureerde opbouw. Ik beveel deze training aan.

Power BI Data Analyst (PL-300) - 4 dagen

Osman

De training heeft een heldere opzet, alles-in-één pakket met examen inbegrepen. Ik heb deze training gevolgd om mij te certificeren en daarmee een sterkere positie op de arbeidsmarkt te krijgen. De weggezakte kennis over ITIL moest worden opgefrist en up to date worden. De training sloot aan bij de behoefte inclusief examen, en op korte termijn. De training heeft zeker waargemaakt wat ik zocht, de trainer legde de stof zeer duidelijk uit en was een waardevolle aanvulling op de oefenstof. Ik beveel deze training aan!

Erwin

Mijn doel van deze training was om kennis van ITIL bij te spijkeren van ITIL3 naar ITIL4 en gaat helpen bij het stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen. Deze training heeft waargemaakt wat ik zocht. Ik beveel deze training aan.

ITIL® 4 Foundation Training incl. Examen & Examentraining

Mijn leerdoel was om kennis te krijgen van SQL, om dit te kunnen gebruiken bij mijn werkzaamheden, voor het kunnen ontsluiten van data uit onze bedrijfsdatabase. Goede voorbeelden, heldere uitleg, goede diepgang van stof die behandeld werd. Tempo was goed.

Querying Data with Microsoft Transact-SQL (DP-080)

De reden dat ik deze training heb gevolgd is om skills te leren om SQL query's beter te kunnen lezen/gebruiken en zelf schrijven. Ik heb veel nieuwe functies gezien en geoefend, de training heeft aan mijn verwachtingen voldaan.

Querying Data with Microsoft Transact-SQL (DP-080)

SignOn ICT trainingen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2011

SignOn ICT trainingen+

SignOn is dé specialist voor praktijkgerichte maatwerk ICT trainingen en diensten voor het overheidsinstanties en bedrijven in Heel Nederland. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De trainingen van SignOn zijn beoordeeld met een 9,3/10 ! BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. https://opleidervanhetjaar.nl/de-beste-opleider-van-nederland-201

Zuidplein 36 - WTC

Hans

SterSterSterSterLege ster

Anonymous

Gevolgde training
Power BI Advanced (English)

Storytelling & Power BI

Lars Steunenberg