Super

Welke cursus heb je gevolgd?

Keep up te good WORK!!!

Wat heerlijk om training te krijgen van een persoon die echt een man van de praktijk is en MS Project vertaald naar mijn persoonlijke werk situatie.

Frank heeft liefde voor het systeem en...

Frank heeft liefde voor het systeem en het vak lesgeven, de dag heb ik als zeer leerzaam ervaren op een zeer prettige manier.

Maarten Coolegem

Frank heeft veel nieuwe inzichten gegeven in Excel over het algemeen en de verschillende basismogelijkheden in VBA. maar zeker ook in het gebruik van nieuwe mogelijkheden van Excel zoals Powerpivot.... Frank heeft veel nieuwe inzichten gegeven in Excel over het algemeen en de verschillende basismogelijkheden in VBA. maar zeker ook in het gebruik van nieuwe mogelijkheden van Excel zoals Powerpivot. Veel tijdsbesparende opties geleerd!

Hanneke Eygenhuysen

Goede Powerpoint-training. Ook doorgang met maar 2 personen, dus veel individuele aandacht. Top dat je oefeningen en naslagwerk via de mail krijgt en nog gelegenheid om achteraf vragen te stellen.... Goede Powerpoint-training. Ook doorgang met maar 2 personen, dus veel individuele aandacht. Top dat je oefeningen en naslagwerk via de mail krijgt en nog gelegenheid om achteraf vragen te stellen. Duidelijke uitleg.

Martine Griffioen

Complete en overzichtelijke training waarbij voldoende ruimte was voor vragen en nadere uitleg. Training was logisch opgebouwd en werd gegeven door een zeer vakkundige trainer. Fijn dat we thuis... Complete en overzichtelijke training waarbij voldoende ruimte was voor vragen en nadere uitleg. Training was logisch opgebouwd en werd gegeven door een zeer vakkundige trainer. Fijn dat we thuis verder kunnen oefenen en een naslagwerk mee hebben gekregen.

Lily Caenen

De manier van lesgeven is duidelijk. Hij legt alles duidelijk uit en neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden en eventueel nog eens uit te leggen. Bij een eventuele volgende cursus zou ik hem... De manier van lesgeven is duidelijk. Hij legt alles duidelijk uit en neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden en eventueel nog eens uit te leggen. Bij een eventuele volgende cursus zou ik hem weer als docent willen hebben.

Finy Kemp

De opfriscursus Microsoft Office die ik vandaag heb gehad was heel leerzaam en interessant met veel nieuwe onderdelen.
De begeleiding hierbij was goed en
de locatie was uitstekend en...
De begeleiding hierbij was goed en
de locatie was uitstekend en dichtbij mijn huisadres.

Lilianne Stollman

De training was prima.Frank Govers legt goed en duidelijk uit.
Locatie is goed en de lunch was goed verzorgd.
Kortom een aanrader voor iedereen die "even" niet met een bepaald programma...
De training was prima.Frank Govers legt goed en duidelijk uit.
Locatie is goed en de lunch was goed verzorgd.
Kortom een aanrader voor iedereen die "even" niet met een bepaald programma gewerkt heeft.

Johan Berlips

Uitstekende accommodatie, goed bereikbaar.
Vriendelijke trainer die alles goed, duidelijk en begrijpelijk uitlegde.
Prima cursus waar inhoudelijk en duidelijk op de onderdelen/modules werd...
Uitstekende accommodatie, goed bereikbaar.
Vriendelijke trainer die alles goed, duidelijk en begrijpelijk uitlegde.
Prima cursus waar inhoudelijk en duidelijk op de onderdelen/modules werd ingegaan.
Een cursus waar ik verder mee kan en is zeker een aanrader.

Anton Pasqua

Frank heeft on 2 dagen de cursus gegeven. De cursus heeft mij goed inzicht gegeven wat er allemaal voor mogelijkheden zijn met VBA. Frank is een zeer goede docent met veel ervaring en geduld. Het... Frank heeft on 2 dagen de cursus gegeven. De cursus heeft mij goed inzicht gegeven wat er allemaal voor mogelijkheden zijn met VBA. Frank is een zeer goede docent met veel ervaring en geduld. Het tempo van de cursus is best wel hoog, maar Frank geeft je alle tijd en mogelijkheden tot het stellen van vragen of om uitleg te vragen. Hij neemt dan alle tijd voor je om antwoord of uitleg te geven. Al met al een dik tevreden over de docent en de cursus.