V

Prima training; to the point, toepasselijk, praktisch, goed te volgen en flexibel ten aanzien van mijn behoeften. Goed contact met de trainer, hij kon ook inschatten wat mijn niveau was en wat de... Prima training; to the point, toepasselijk, praktisch, goed te volgen en flexibel ten aanzien van mijn behoeften. Goed contact met de trainer, hij kon ook inschatten wat mijn niveau was en wat de mogelijkheden waren van de toepassingen in mijn werk. Een vette like dus!

Rien kersten

Goede cursus, gebaseerd op praktijk deskundige en gemotiveerde instucteur.
Verder informatie vooraf zeer goed en makkelijke inschrijving

J. Schipper

Goed te bereiken locatie in Utrecht met voldoende parkeer gelegenheid.
Cursus steekt goed in elkaar en instructies van Frank Govers zijn duidelijk.

Martijn Schutten

De training wordt op een zeer actieve wijze gegeven door Frank, waardoor je meegesleept wordt in zijn verhaal en de materie van VBA. Ook wordt er rekening gehouden met individuele problemen met VBA,... De training wordt op een zeer actieve wijze gegeven door Frank, waardoor je meegesleept wordt in zijn verhaal en de materie van VBA. Ook wordt er rekening gehouden met individuele problemen met VBA, waar ter plekke de oplossing voor wordt gezocht als dit mogelijk is.

Michelle Kip

Een heel leerzame cursus gegeven door Frank, waarin je binnen korte tijd wegwijs wordt gemaakt met Excel VBA. Een echte aanrader!

De trainer (Frank) legde alles duidelijk uit, en speelde goed in op verschillen tussen de cursisten. Ook dat we een naslagwerk kregen om nog eens wat dingen na te lezen, is een goed punt.

Petra

Wij hebben training gehad van Frank. Het was een interessante en leuke training. Ik wist nog niks van VBA af maar er werd goed op de verschillende kennisniveau's ingegaan. Ik heb veel geleerd en ben... Wij hebben training gehad van Frank. Het was een interessante en leuke training. Ik wist nog niks van VBA af maar er werd goed op de verschillende kennisniveau's ingegaan. Ik heb veel geleerd en ben daarnaast ook enthousiast gemaakt om VBA veel vaker te gaan gebruiken!

Beste lezer,

Beste lezer,

Gistermiddag heb ik een privé training gekregen van Lex en deze was zeer geschikt voor mensen die met veel informatie werken in Excel, Kladblok, etc. De training laat zien hoe je in enkele stappen een visueel overzicht krijgt van alle letters en cijfers. Kies zelf je knoppen uit, verberg alle overbodige informatie en maak eenvoudig een dashboard... Ik raad de training aan bij eenieder die zichzelf en de organisatie naar een hoger niveau wilt tillen. Groet, de Kuyper

Ton Gorter

Complete training. Veel aspecten komen aan bod. Ben verbaasd over alle mogelijkheden.Trainer ruimschoots deskundig genoeg.

Ik gebruikte MS-Project al enige jaren. Tijdens de cursus ben ik er achter gekomen dat je MS-Project op een veel efficientere manier kunt inzetten, als dat je door middel van zelfstudie kunt... Ik gebruikte MS-Project al enige jaren. Tijdens de cursus ben ik er achter gekomen dat je MS-Project op een veel efficientere manier kunt inzetten, als dat je door middel van zelfstudie kunt uitzoeken.
Kortom: Een nuttige investering van de kostbare tijd.