Ik vond heel erg interessant. Ik heb binnen korte tijd veel geleerd. Ik vond heel leuk.......................................
Verder is het de moeite waard geweest . De verwachting is om eventueel...De bedoeling was om diverse onderwerpen op te frissen, achteraf diverse nieuwe onderwerpen geleerd.
Verder is het de moeite waard geweest . De verwachting is om eventueel het vervolg ook te doen.
Arnoud Vonk
Goede cursus. Op ieders niveau.
Veel handige functies en mogelijkheden toegelicht. Echt een aanrader voor wie in de praktijk verder wil komen met Excel.
Richard
De training is uitstekend bevallen ! Lex is een rustige kerel en neemt voor alle zaken de tijd. Hij stemt de training af op het niveau en houdt rekening met wat snel aankomt en wat meer aandacht...De training is uitstekend bevallen ! Lex is een rustige kerel en neemt voor alle zaken de tijd. Hij stemt de training af op het niveau en houdt rekening met wat snel aankomt en wat meer aandacht verdient. Voorafgaand aan de training heeft Lex contact gehad met mijn collega om de leerdoelen te bepalen en hoe MS Project in de organisatie gebruikt moet gaan worden. Ik ben op niveau 0 begonnen en heb veel kennis opgedaan. Wanneer ik het geleerde ga toepassen in de praktijk en er nog vragen zijn, dan kan ik altijd contact opnemen met de docent. Dat zal ik zeker doen !
Lya Hernandez
The private in-company training was extremely useful. The explanations were very clear and it was a practical way to learn how query our data with Excel 2010.
Zeer heldere uitleg. Op maat gegeven cursus, ter plekke aangepast aan mijn wensen. Direct toegepast zodat het geleerde beter beklijft. Alle vragen beantwoord gekregen. Docent gaf ook extra...Zeer heldere uitleg. Op maat gegeven cursus, ter plekke aangepast aan mijn wensen. Direct toegepast zodat het geleerde beter beklijft. Alle vragen beantwoord gekregen. Docent gaf ook extra informatie en tips, ongevraagd en gevraagd.
De gerichtheid, enthousiasme van lesgeven was uitstekend.
Wort op een ontspannende amnier uitleg gegeven. Tijd genoeg om vragen te stellen en dingen tijdens de les uit te proberen en te...De gerichtheid, enthousiasme van lesgeven was uitstekend.
Wort op een ontspannende amnier uitleg gegeven. Tijd genoeg om vragen te stellen en dingen tijdens de les uit te proberen en te testen.
Training is erg duidelijk en helder en wordt op een prettige niet gedwongen manier gegeven.
Erg veel aan gehad.
Een intensieve maar ook ontspannen training, dit kwam door Mia, zij had het goed voorbereid en haar aandacht goed verdeeld. Omdat mijn collega n ik ieder op een ander niveau zitten, heeft Mia dit...Een intensieve maar ook ontspannen training, dit kwam door Mia, zij had het goed voorbereid en haar aandacht goed verdeeld. Omdat mijn collega n ik ieder op een ander niveau zitten, heeft Mia dit heel goed aangepakt en heb ik geen moment gevoeld dat ik minder kennis had.
Mocht ik in de toekonst weer een training mogen volgen dan zou ik Mia graag terug zien.
Erg helder en duidelijk door stapsgewijs alles te behandelen wat er op de Ipad mogelijk is. Van zo goed als niets weten naar nu op de hoogte van alle snufjes.