Heldere, gestructureerde en rustige uitleg van alles wat excel te bieden heeft. Door vele praktijkvoorbeelden heeft de cursus een hoop vraagtekens weggehaald!
Petra Alkema
Een ervaring rijker. Ik wist niet dat er zoveel gebruikersmogelijkheden zijn met excel. Handig om toe te passen in de praktijk.
Vlaskamp E
Lesmateriaal is en goed Inschrijfprocedure ging via de kamer van koophandel geen practische zaken ik hoop dat andere mensen deze leerproces goed vinden
Uw naam wordt getoond naast de ervaring
Prima cursus, veel aha momenten, weer veel geleerd. Trainer enthousiaste man, dus cursus is NIET saai.
Marina van Houte
Goede cursus, tempo lag soms erg hoog, waardoor sommige mensen wat achterbleven. Veel zal in de praktijk moeten worden uitgeprobeerd om de kennis fris te houden.
Anneke Rutgers-Buijing
Veel opfrismogelijkheden gehad en veel handigheden geleerd. Het nodigt uit om zaken weer op een andere manier dan tot nu toe (uitgevogeld in de praktijk)aan te gaan pakken, met zoals het er nu naar...Veel opfrismogelijkheden gehad en veel handigheden geleerd. Het nodigt uit om zaken weer op een andere manier dan tot nu toe (uitgevogeld in de praktijk)aan te gaan pakken, met zoals het er nu naar uitziet veel tijdbesparing.
Cobi Hoogstraten
Het was een interresante cursus veel geleerd. Er zit meer in Word dan dat ik gebruik maar het is wel leerzaam om te zien wat de mogelijkheden zijn.
Karin Hummel
Deze training was voor veel deelnemers uit onze organisatie een eye-opener. We hebben veel handige tips en trics gekregen die ons bij het dagelijkse werk helpen!
Was heel duidelijk en snel, had nog wel een dag langer gekund, maar heel interessant.