Daniel

Mijn leerdoel was om basis kennis te krijgen van PowerBI. Bekend raken met software die ik nodig zal hebben voor werk. Hierdoor zou ik sneller moeten kunnen data analyseren en visualiseren. Ik heb... Mijn leerdoel was om basis kennis te krijgen van PowerBI. Bekend raken met software die ik nodig zal hebben voor werk. Hierdoor zou ik sneller moeten kunnen data analyseren en visualiseren. Ik heb voor SignOn gekozen vanwege de omschrijving en reviews die mij het beste gevoel van de gevonden cursussen op springest gaven. Deze training heeft zeker aan mijn verwachting voldaan en ik kan deze aanbevelen.

Leon

Ik gebruik Excel voor werk dagelijks, en hoewel ik inmiddels wel enigszins mijn weg kan vinden met Excel, wilde ik toch een wat sterkere basis opbouwen. De trainer was enorm prettig en ik voelde mij... Ik gebruik Excel voor werk dagelijks, en hoewel ik inmiddels wel enigszins mijn weg kan vinden met Excel, wilde ik toch een wat sterkere basis opbouwen. De trainer was enorm prettig en ik voelde mij comfortabel om vragen te stellen. Haar enthousiasme was ook aanstekelijk. Ook was de locatie prettig. Het klaslokaal was prima en er was een goed verzorgde lunch. Ik kan niets bedenken wat beter had gekund.”

Marten Bonnema

De training begon wat traag, maar na een halve dag werd het interessant.
De training begon wat traag, maar na een halve dag werd het interessant.
De locatie zelf was goed, maar ik had deze training onder andere geselecteerd omdat de locatie goed bereikbaar was met het OV. Jammer genoeg was de nieuwe locatie die een week van te voren werd gewijzigd moeilijker bereikbaar.
Ook miste ik in de communicatie een mail een paar dagen voor de start. Nu zat er meer dan een maand tussen het ontvangen van de informatiemail en de trainingsdatum.
De trainer kon de materie goed uitleggen. Niveau was goed voor een beginner, omdat ik op het onderwerp al wat ervaring heb, had het voor mij iets sneller/hoger gemogen. Maar de training was op beginner niveau geschaald, dus daar voldeed het aan.

Gioa Hermans

Ik ben deze cursus gaan volgen omdat ik excel beter wil leren begrijpen en handiger worden en niet meer afhankelijk te zijn van anderen om iets te bouwen in Excel. Ik ben deze training bij SignOn... Ik ben deze cursus gaan volgen omdat ik excel beter wil leren begrijpen en handiger worden en niet meer afhankelijk te zijn van anderen om iets te bouwen in Excel. Ik ben deze training bij SignOn gaan volgen vanwege alle goede recensies en SignOn beveel ik van harte aan.

Jacco H.

Mijn leerdoel was verbreden van mijn kennis en inzicht krijgen van de mogelijkheden binnen Excel. Dit om tijd te besparen, betere overzichten en grafieken te maken. De training was heel leerzaam en... Mijn leerdoel was verbreden van mijn kennis en inzicht krijgen van de mogelijkheden binnen Excel. Dit om tijd te besparen, betere overzichten en grafieken te maken. De training was heel leerzaam en raad deze zeker aan.

Ik ben deze cursus gaan volgen om een juiste basis te letten voor het werken met Power BI. Vanuit het bedrijf gaan wij hier veel mee werken en belangrijk dat wij met meerdere personen dezelfde... Ik ben deze cursus gaan volgen om een juiste basis te letten voor het werken met Power BI. Vanuit het bedrijf gaan wij hier veel mee werken en belangrijk dat wij met meerdere personen dezelfde manier hanteren. De training heeft ons inzicht gegeven voor het maken en visualiseren van verschillende rapporten binnen onze organisatie. Wij hebben voor SignOn gekozen vanwege de goed beoordeelde trainingen en zij hebben dit 100% waargemaakt! Training en Trainer krijgen van ons een welverdiende 10!

Ik loop vast met rapportages in Excel en Power BI moet mij helpen om sneller en efficiënter te gaan werken. Deze training helpt mij om meer tijd te kunnen besteden aan het analyseren van de data ipv... Ik loop vast met rapportages in Excel en Power BI moet mij helpen om sneller en efficiënter te gaan werken. Deze training helpt mij om meer tijd te kunnen besteden aan het analyseren van de data ipv het verzamelen van data. De training heeft zeker aan mijn verwachting voldaan en is een prima training qua inhoud en tempo.

A noniem

Mijn leerdoel een betere kennis van Power BI te krijgen en hierdoor een betere basis opbouw te kunnen maken. De cursus heeft aan mijn verwachtingen voldaan en zou de training dan ook zeker aanbevelen.

Marcel M

Mijn leerdoel mijn bestaande kennis uit te breiden en om mijn werkmethode te standaardiseren om dashboards te kunnen bouwen. De training heeft aan mijn verwachting voldaan en ik zou de training... Mijn leerdoel mijn bestaande kennis uit te breiden en om mijn werkmethode te standaardiseren om dashboards te kunnen bouwen. De training heeft aan mijn verwachting voldaan en ik zou de training aanbevelen

Wouter

“Mijn leerdoel Professioneler omgaan met Excel om zo een beter/mooier overzicht van onze resultaten te krijgen. Handiger worden met de functies en mijn basiskennis van Power BI te vergroten. Ik... “Mijn leerdoel Professioneler omgaan met Excel om zo een beter/mooier overzicht van onze resultaten te krijgen. Handiger worden met de functies en mijn basiskennis van Power BI te vergroten. Ik beveel deze training aan.”