Ik heb deze training gevolgd om inzicht te krijgen in hoe data gebruikt kan worden om tot waardevolle inzichten te komen middels data visualisatie. We hebben voor de Power BI training van SignOn... Ik heb deze training gevolgd om inzicht te krijgen in hoe data gebruikt kan worden om tot waardevolle inzichten te komen middels data visualisatie. We hebben voor de Power BI training van SignOn gekozen, omdat het totaalpakket ons erg aansprak. Alles van a-z is duidelijk en helder uitgelegd. Geen verbeteringen op te noemen, ben erg positief!

Ik wilde leren werken met macro’s om efficiënter te werken. Absoluut een erg leuke training, goede en humoristische trainer en erg veel geleerd. Erg tevreden! Ik beveel deze training aan.

Binnen onze organisatie worden veel standaard handelingen handmatig en regelmatig uitgevoerd. Door middel van VBA kunnen we standaard handelingen gaan automatiseren en dit zal ervoor zorgen dat het... Binnen onze organisatie worden veel standaard handelingen handmatig en regelmatig uitgevoerd. Door middel van VBA kunnen we standaard handelingen gaan automatiseren en dit zal ervoor zorgen dat het minder fout gevoelig is en dat er tijd wordt bespaard. De cursus overtreft mijn verachtingen en was zeer leerzaam. De inhoud van de cursus vond ik heel goed en bevat alle belangrijke punten binnen VBA. Het niveau en tempo vind ik ook heel prettig. De trainer, Freddy, vond ik persoonlijk echt een hele fijne trainer. Hij weet duidelijk waar hij over praat en kan alles op een leuke en leerzame manier overbrengen. Ik beveel deze training aan.

Ik was helemaal tevreden

Welke cursus heb je gevolgd?

Power BI Basis

Ik heb gekozen voor de training van SignOn, omdat mijn collega dezelfde training bij SignOn heeft gevolgd en heel enthousiast was. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht, ik beveel deze training aan.

Mijn leerdoelen voor deze training: rapporten kunnen bouwen in Power BI en basis kennis opdoen. Data analyseren te transformeren en het makkelijk te analyseren door visualisaties. Heldere uitleg,... Mijn leerdoelen voor deze training: rapporten kunnen bouwen in Power BI en basis kennis opdoen. Data analyseren te transformeren en het makkelijk te analyseren door visualisaties. Heldere uitleg, geduldige trainer, goed niveau en tempo. Binnen de tijd. Geen toevoegingen.

Ik heb deze cursus gevolgd om kennis te maken met SAP. Dit omdat in de logistieke sector veel gewerkt wordt met SAP. Voor ik aan de training begon wist ik niks van SAP, dat is nu wel anders. Pauline... Ik heb deze cursus gevolgd om kennis te maken met SAP. Dit omdat in de logistieke sector veel gewerkt wordt met SAP. Voor ik aan de training begon wist ik niks van SAP, dat is nu wel anders. Pauline is een zeer deskundige docente met een passie voor SAP. En die weet ze op een prettige en duidelijke manier over te brengen. Ik beveel deze training aan.

Ik heb deze training gevolgd, een vervolgstap PowerBi & DAX formules met als doel kennis te vergaren. ik heb voor SignOn gekozen vanwege de snelle reactie op vragen en de professionele... Ik heb deze training gevolgd, een vervolgstap PowerBi & DAX formules met als doel kennis te vergaren. ik heb voor SignOn gekozen vanwege de snelle reactie op vragen en de professionele uitstraling. Ideaal om dit Online te doen, werkt heel goed. SignOn heeft absoluut waargemaakt wat ik zocht.

De trainer kon alles goed uitleggen, het tempo was prima en de oefenstof uitdagend genoeg. Ik maak zelf geen rapportages in Power BI maar lever t.b.v. datakwaliteit wel data aan en evalueer de... De trainer kon alles goed uitleggen, het tempo was prima en de oefenstof uitdagend genoeg. Ik maak zelf geen rapportages in Power BI maar lever t.b.v. datakwaliteit wel data aan en evalueer de rapporten zodat we de datakwaliteit kunnen verbeteren. Ik wilde graag wat meer weten over de mogelijkheden van Power BI. ik heb gekozen voor de training van SignOn vanwege goede ervaringen van collega's. Ik beveel deze training aan.

Ik heb deze cursus gevolgd omdat ik de mogelijkheden basisfuncties van Power Apps wilde leren. Ik heb dankzij de cursus een goed beeld gekregen wat er mogelijk is binnen het softwarepakket.