De cursus info vooraf sprak mij het meest aan. Jeroen (trainer) heeft alles heel duidelijk en op een goed tempo uitgelegd en laten zien. Was heel goed te volgen. Inhoudelijk ook goed opgebouwd.
Om via VBA dingen in Excel te kunnen oplossen en om Excel formulieren makkelijker te maken heb ik deze training gevolgd. Ik vond het een erg interessante cursus en super leuk uitgelegd. Voor Freddy...Om via VBA dingen in Excel te kunnen oplossen en om Excel formulieren makkelijker te maken heb ik deze training gevolgd. Ik vond het een erg interessante cursus en super leuk uitgelegd. Voor Freddy was geen probleem te moeilijk en we konden ook voorbeelden uit de praktijk bij hem vragen. Ik beveel deze training aan.
Miranda
Ik heb deze training gevolgd om Power BI beter te leren kennen, de functionaliteiten te leren en voor te bereiden op het examen en het certificaat te behalen om zodoende een betere positie te...Ik heb deze training gevolgd om Power BI beter te leren kennen, de functionaliteiten te leren en voor te bereiden op het examen en het certificaat te behalen om zodoende een betere positie te verkrijgen op de arbeidsmarkt. Ik heb mijn leerdoel behaald, de training heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ik beveel deze training aan,
Lara
Our company chosed for this training. Great trainer, would have never thought that so many hours of Excel can be entertaining but Freddy made it work :-)) I recommend this training
Liam
My learning goal was advance Excel skills. Well I never thought an Excel course could be fun, but Freddy made it! He was knowledgeable and made us all feel really comfortable. An excellent trainer!...My learning goal was advance Excel skills. Well I never thought an Excel course could be fun, but Freddy made it! He was knowledgeable and made us all feel really comfortable. An excellent trainer! I recommend this training
Renee
Ik heb deze training gevolgd om kennis te maken met Power BI en een alternatief voor Excel te ontdekken. Voor mijn kennisniveau een goed startpunt, duidelijke uitleg, voldoende opties om nog verder...Ik heb deze training gevolgd om kennis te maken met Power BI en een alternatief voor Excel te ontdekken. Voor mijn kennisniveau een goed startpunt, duidelijke uitleg, voldoende opties om nog verder te oefenen en opnieuw informatie te bekijken.
Tom
Mijn leerdoel was om een certificaat te behalen voor nieuwe kansen op de markt. Hen al 2 jaar ervaring met Power BI. Jeroen weet heel veel van Power BI en brengt het ook graag over.
Angelique
Ik heb deze training gevolgd om rapportages en dashboards te leren maken in Power BI, die vooral goed werken en eenvoudig te onderhouden zijn. Kennis maken met de functionaliteiten die standaard...Ik heb deze training gevolgd om rapportages en dashboards te leren maken in Power BI, die vooral goed werken en eenvoudig te onderhouden zijn. Kennis maken met de functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn in Power BI. De opbouw en tempo van de cursus was goed. Duidelijke uitleg van Jeroen en voldoende ruimte voor vragen. Na de cursus goed inzicht wat de mogelijkheden zijn, ik beveel deze training aan.
Ik heb deze training gevolgd om pivot tables te leren. Het was allemaal erg duidelijk en er werd veel tijd genomen om alles goed uit te leggen. Ik beveel deze training aan.
Anne
Mijn leerdoel : Excel effectiever en efficiënter gebruiken, sneller werken. Een collega heeft het uitgezocht. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht, ik beveel deze training aan. Trainer :...Mijn leerdoel : Excel effectiever en efficiënter gebruiken, sneller werken. Een collega heeft het uitgezocht. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht, ik beveel deze training aan. Trainer : Freddy