De trainer heeft heel veel kennis van Teams en is op de hoogte op welke wijze we Teams willen gaan inzetten in onze organisatie. Hij heeft veel geduld, de oefeningen zijn duidelijk en we hebben nog... De trainer heeft heel veel kennis van Teams en is op de hoogte op welke wijze we Teams willen gaan inzetten in onze organisatie. Hij heeft veel geduld, de oefeningen zijn duidelijk en we hebben nog een jaar lang nazorg van de trainer. TOP!

Chris

Ik heb deze training gevolgd om zelfstandig Power BI dashboards te kunnen bouwen. Eerder volgende ik een eendaagse training bij een andere opleider en dat was veel te kort. Ik had te weinig geleerd... Ik heb deze training gevolgd om zelfstandig Power BI dashboards te kunnen bouwen. Eerder volgende ik een eendaagse training bij een andere opleider en dat was veel te kort. Ik had te weinig geleerd om er echt in de praktijk ermee aan de slag te kunnen. SignOn scoort hoog, de tweedaags cursus is goed bevallen. Je hebt geen kennis nodig van Power BI. De trainer geeft een rustige uitleg en heeft veel kennis van Power BI. Ook het gebruik van het leerplatform als ondersteuning is erg prettig. Ik heb de training Online gevolgd met totaal 5 cursisten. Ik geef de training een 10! En ik beveel de tweedaagse Power BI training zeker aan.

Ik werk als applicatie beheerder, wij werken met TOPdesk om de meldingen te registeren. We gaan data analyseren vanuit TOPdesk: hoe lang staan meldingen open, hoe lang staan wijzigingen open etc.... Ik werk als applicatie beheerder, wij werken met TOPdesk om de meldingen te registeren. We gaan data analyseren vanuit TOPdesk: hoe lang staan meldingen open, hoe lang staan wijzigingen open etc. Aan de hand van de informatie kunnen we verbeteringen doorvoeren. We hebben Power BI gekozen als tool en hadden al wel naar Power BI gekeken, maar heel basis. De data die we hadden was ruw en wilden we gereed maken om te kunnen gebruiken met Power BI om visualisaties te kunnen maken. Via internet zijn we bij op deze cursus gekomen. We hebben tarieven vergeleken, SignOn geeft een aantal prijzen gewonnen en heeft goede referenties. SignOn heeft zeker waargemaakt wat ik zocht! Freddy is een goede trainer en gaat rustig door de stof heen en laat je zelf nadenken. We trainden in een kleine setting, dat is fijn, 5 cursisten. Mijn ervaring met Online training is heel goed. De trainer deelt z’n scherm. Als je een goede werkplek hebt kun je op je tweede scherm Power BI zetten. Online is niet minder dan op locatie, de kwaliteit is identiek. Blended Learning is prettig en werkte goed en geeft een goede voorbereiding op de cursus. Alles al geïnstalleerd en een eerste opdracht om de look en feel van Power Bi te ontdekken. Ik beveel deze training aan!

Floris

"Jeroen heeft enorm veel kennis van het Power Platform. Hij is rustig en geduldig en er is voldoende tijd voor praktijkvragen. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en uitgebreid en helemaal up to... "Jeroen heeft enorm veel kennis van het Power Platform. Hij is rustig en geduldig en er is voldoende tijd voor praktijkvragen. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en uitgebreid en helemaal up to date. Ik kan deze cursus aanbevelen!

Bart

Freddy is een enthousiaste trainer met enorm veel kennis van Power Bi. Onze organisatie is onlangs overgestapt op Power BI, we hebben deze cursus Online gevolgd. De cursus is mij zeer goed bevallen,... Freddy is een enthousiaste trainer met enorm veel kennis van Power Bi. Onze organisatie is onlangs overgestapt op Power BI, we hebben deze cursus Online gevolgd. De cursus is mij zeer goed bevallen, ik heb mijn persoonlijke leerdoelen behaald en dashboards leren bouwen. Nu zelf aan de slag met Power Bi en onze eigen data. De vervolgtraining hebben we geboekt in 2021.

Veldhuis

Een volledig tweedaagse training, je leert het programma echt goed vanuit de basis, het is niet alleen een knoppentraining. Het niveau van de trainer is zeer goed, hij geeft prettig les en zorgt... Een volledig tweedaagse training, je leert het programma echt goed vanuit de basis, het is niet alleen een knoppentraining. Het niveau van de trainer is zeer goed, hij geeft prettig les en zorgt voor een goede interactie. Het SignOn leerplatform is fantastisch. Omdat je je goed kunt voorbereiden op de training start je met andere deelnemers op een gelijk niveau. Super!

Gerda

Ik heb deze training gevolgd, omdat ik beter wil worden in Excel en draaitabellen en formules wil gaan gebruiken. Ik heb gekozen voor de cursus van SignOn vanwege de goede reviews. SignOn heeft... Ik heb deze training gevolgd, omdat ik beter wil worden in Excel en draaitabellen en formules wil gaan gebruiken. Ik heb gekozen voor de cursus van SignOn vanwege de goede reviews. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. De trainer heeft veel kennis van excel, de training heb ik Online gevolgd met 5 cursisten. Alhoewel ik sceptisch was om de training Online te volgen vanwege Coronamaatregelen, is het mij 100% goed bevallen. Ik beveel
deze cursus aan.

Frank

We hebben deze training met 10 medewerkers van ons bedrijf via Teams gevolgd. We hebben voor SignOn gekozen, vanwege de leermethode. De klassikale training wordt ondersteund door het leerplatform... We hebben deze training met 10 medewerkers van ons bedrijf via Teams gevolgd. We hebben voor SignOn gekozen, vanwege de leermethode. De klassikale training wordt ondersteund door het leerplatform van SignOn. Ik had nog nooit met Power Bi gewerkt en had voor de training wat oefeningen gedaan. Dat zag er veelbelovend uit. De doelstelling is om komend jaar efficiënter rapportages te gaan maken met Power Bi. Dat deden we tot nu toe in Excel. De training is super goed bevallen. De extra informatie zoals hulp bij installatie van Power BI, oefeningen en video’s is TOP, de trainer heeft veel kennis en heeft ons team geënthousiasmeerd! Nu direct in de praktijk gaan brengen.

Ecevit Yalvac

Ik heb deze cursus gevolgd om de codetaal van VBA te begrijpen, zodat ik een aantal sheets die gemaakt zijn in Excel kan beheren. Ik heb gekozen voor de VBA training van SignOn, vanwege de goede... Ik heb deze cursus gevolgd om de codetaal van VBA te begrijpen, zodat ik een aantal sheets die gemaakt zijn in Excel kan beheren. Ik heb gekozen voor de VBA training van SignOn, vanwege de goede reviews en cijfers. Ik heb de eerste twee dagen van de training in Utrecht gevolg en de laatste dag Online vanwege de Corona maatregelen. Allebei heeft voor en nadelen. In het klaslokaal is de interactie met docent beter. Je steekt je vinger op en hij loopt even langs. Bij de Online training deel je de oplossingen met elkaar kun je van elkaar leren. Locatie Aristo in Utrecht is echt TOP! Lekker dicht bij het station, de lunch en alles is goed geregeld! De docent Freddy is TOP! De training is niet saai en met wat humor. Je hebt voor deze cursus totaal geen ervaring met VBA nodig. SignOn heeft absoluut waargemaakt wat ik zocht. Ik beveel deze training aan!

Rustige opbouw.mogelijkheid voor veel vragen. kleine groep.

Welke cursus heb je gevolgd?

Power BI Basis