Monica

Dear Bert,
Thank you very much I really enjoyed the training. I have learned quite a lot for such a short period of time.
Regards,
Monica

Welke cursus heb je gevolgd?

Power BI

Ik heb deze training gevolgd omdat ik Power BI nodig heb voor mijn werk. Voorheen maakte ik rapportages met Excel, ik kan nu op een betere en modernere manier rapportages maken. Power BI helpt enorm... Ik heb deze training gevolgd omdat ik Power BI nodig heb voor mijn werk. Voorheen maakte ik rapportages met Excel, ik kan nu op een betere en modernere manier rapportages maken. Power BI helpt enorm om op een eenvoudige manier grote hoeveelheden data te bewerken en te visualiseren. Ik heb gekozen voor SignOn omdat ik snel terecht kon. We hebben persoonlijk gekeken naar een passende cursus. SignOn heeft enorm waargemaakt wat ik zocht, het is een hele duidelijke training . Online in een Virtual Classroom is een plus, je traint in je eigen vertrouwde omgeving. Je kunt je eigen scherm delen, dan kan de trainer je verder helpen. Ik geeft de trainer Freddy een dik compliment. De rust en duidelijkheid waarop hij de cursus geeft is geweldig ! Het SignOn
Leerplatform is heel goed, je kunt van tevoren huiswerk doen, dat brengt de cursisten op hetzelfde niveau. Na afloop van de cursus ontvang je nog een jaar lang Power BI update video’s via het Online Leerplatform.

Robert

Ik heb deze training aanbevolen gekregen van het UWV. Ik werk in de logistiek en door een reorganisatie ben ik werkloos geraakt. Met kennis van SAP heb ik meer kans op werk. Het UWV heeft de... Ik heb deze training aanbevolen gekregen van het UWV. Ik werk in de logistiek en door een reorganisatie ben ik werkloos geraakt. Met kennis van SAP heb ik meer kans op werk. Het UWV heeft de training vergoed. Echt een goede training met een fijne trainster. Nederlandstalig lesmateriaal en het certificaat na afloop. De leeromgeving staat op mijn eigen laptop, ik kan drie weken oefenen. Ik raad deze training aan.

Parkas

Trainster:10
Locatie: n.v.t. ik heb de training in een Virtual Classroom gevolgd
Trainster:10
Locatie: n.v.t. ik heb de training in een Virtual Classroom gevolgd
Lesmateriaal: goed- oefenboekje is duidelijk en Nederlandstalig. Voor de training het materiaal ontvangen, prettig!
Training: 10
SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. Ik heb interesse in de SAP vervolg training van Pauline.

Myrna

Ik ben heel tevreden over deze cursus. Een echte hands-on cursussen. Het digitale lesmateriaal is Nederlandstalig, persoonlijk vind ik dat prettig.
De trainster heeft veel kennis van excel en...
De trainster heeft veel kennis van excel en deelt veel tips en tricks. Ik heb een uitgebreid Nederlandstalig naslagwerk ontvangen
(Pdf). Ik raad deze cursus aan.

Jurgen

Een hele goede Online cursus in een virtuee classroom (vanweg Corona) Onlangs volgende ik een Online cursus bij een andere opleider, dat kwam neer op zelfstudie, de trainer zat klaar om vragen te... Een hele goede Online cursus in een virtuee classroom (vanweg Corona) Onlangs volgende ik een Online cursus bij een andere opleider, dat kwam neer op zelfstudie, de trainer zat klaar om vragen te beantwoorden. Deze klassikale Excel cursus is interactief, de trainer legt de theorie uit en vervolgens doe je actief de oefeningen mee en kijkt hij mee op je beeldscherm. 9 deelnemers Online is leuk, de groepsdynamiek was goed en door het delen van je beeldscherm leer je van elkaar. Wat mij betreft helemaal top en een aanrader!

Melissa

Ik heb bewust gekozen voor Online omdat ik op dit moment thuis werk en liever niet op een locatie train ivm Corona. Online is goed bevallen, zeker omdat de training een echte hands-on training is.... Ik heb bewust gekozen voor Online omdat ik op dit moment thuis werk en liever niet op een locatie train ivm Corona. Online is goed bevallen, zeker omdat de training een echte hands-on training is. Je ontvangt voorafgaand aan de training het lesmateriaal en naslagwerk. Alles is Nederlandstalig en digitaal. Ik was sceptisch over Online maar dat is volledig weggenomen. De cursus leverde mij veel eye-openers op. Heel prettig! Ik raad de cursus aan.

Martin

Ik heb de cursus Excel Gevorderd gevolg om mijn Excel kennis bij te spijkeren. SignOn is UWV partner en deze cursus werd door het UWV geadviseerd en vergoed. Ik heb vanwege de Corona maatregelen... Ik heb de cursus Excel Gevorderd gevolg om mijn Excel kennis bij te spijkeren. SignOn is UWV partner en deze cursus werd door het UWV geadviseerd en vergoed. Ik heb vanwege de Corona maatregelen gekozen om de cursus Online te volgen. Dat is me zeer goed bevallen. Duidelijke trainer, goed lesmateriaal en oefeningen. Ik heb veel tips gekregen om efficiënter te kunnen werken met Excel. Ik raad deze training aan.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en ik geef financieel inzicht aan ondernemers. Ik maak al een tijd gebruik van Power BI en wilde me bog meer gaan verdiepen in DAX. Ook had ik behoorlijk wat... Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en ik geef financieel inzicht aan ondernemers. Ik maak al een tijd gebruik van Power BI en wilde me bog meer gaan verdiepen in DAX. Ook had ik behoorlijk wat praktijkvragen. Die zijn allemaal beantwoord door de trainer. Ik heb mijn leerdoelen behaald en raad deze training aan.

Guido

Het UWV adviseerde mij deze cursus te volgen. Ik ben op zoek naar een nieuwe baan en zie in vacatures dat er vaak kennis van SAP wordt gevraagd. Ik heb 1 dag de cursus gevolgd en na de cursus kun... Het UWV adviseerde mij deze cursus te volgen. Ik ben op zoek naar een nieuwe baan en zie in vacatures dat er vaak kennis van SAP wordt gevraagd. Ik heb 1 dag de cursus gevolgd en na de cursus kun je nog drie weken oefenen. Dat is mij goed bevallen. Ik heb ook interesse in het vervolg op deze cursus.