Diana

Ik heb deze training gevolgd om zelfstandig dashboards te kunnen gaan maken. SignOn is een professionele club. De trainer ie een echte specialist met veel kennis en praktijkervaring. Na de Basis zal... Ik heb deze training gevolgd om zelfstandig dashboards te kunnen gaan maken. SignOn is een professionele club. De trainer ie een echte specialist met veel kennis en praktijkervaring. Na de Basis zal ik dit jaar nog de gevorderde training gaan volgen. En wie weet volgend jaar Expert? Ik raad deze training aan.

Brian

Voor de training hebben we het lesmateriaal ontvangen zodat we ons konden voorbereiden. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. De training was goed en nu veel in de praktijk met Excel aan de slag.

Alex

Ik heb gekozen voor SignOn omdat deze opleider als beste uit het vergelijk kwam. Goede prijs kwaliteit verhouding, complete Power BI training in twee dagen. Ik heb deze training gevolgd bij de... Ik heb gekozen voor SignOn omdat deze opleider als beste uit het vergelijk kwam. Goede prijs kwaliteit verhouding, complete Power BI training in twee dagen. Ik heb deze training gevolgd bij de Aristo zalen in Utrecht. Alles top geregeld en Coronaproof. Inclusief de lunch die in het klaslokaal werd geserveerd.

Frank

Prima training, de trainster weet de stof enthousiast over te dragen. We trainden in een groep met drie mede cursisten. Het niveau van de training was goes. Duidelijke oefeningen . Ik heb de... Prima training, de trainster weet de stof enthousiast over te dragen. We trainden in een groep met drie mede cursisten. Het niveau van de training was goes. Duidelijke oefeningen . Ik heb de training Online gevolgd. Met name door de kleine groep is dat prima te doen.

Mark

Prima training, goed lesmateriaal met duidelijke voorbeelden. Voor de training heb ik voorbeelden naar de trainer gemaild. Deze heeft hij gebruikt in de training. Online met een kleine groep samen... Prima training, goed lesmateriaal met duidelijke voorbeelden. Voor de training heb ik voorbeelden naar de trainer gemaild. Deze heeft hij gebruikt in de training. Online met een kleine groep samen met 4 collega’s. Zeer goed bevallen . Bedankt Frank!

Trudie

Frank is een fijne trainer. Hij heeft veel kennis van Excel en weet dit goed en duidelijk over te brengen. We hebben deze training Online gevolgd in verband met Corona. Dat is mij zeker goed... Frank is een fijne trainer. Hij heeft veel kennis van Excel en weet dit goed en duidelijk over te brengen. We hebben deze training Online gevolgd in verband met Corona. Dat is mij zeker goed bevallen. Wat mij vertrekt volg ik de volgende training ook weer Online.

Met YouTube en Google kwam ik er niet uit. Ik heb toch meer behoefte aan interactie met de trainer en studenten. De training is mij erg goed bevallen. Ik heb mijn leerdoelen bereikt.

PowerPivot

Super Online training. Kleine groep, goed te volgen vanuit huis. Geen verbeterpunten.

Excel Gevorderd

Wim

Ik heb de Access Basis training Online gevolgd De trainer heeft veel kennis van Access. Gied lesmateriaal met veel oefeningen en idem naslagwerk. Hele rustige trainer, fijne manier van trainen.

Esther

Met drie cursisten Excel Gevorderd Online gevolgd. SignOn is een professionele organisatie, aardige medewerkers en top trainer! Aanrader!

Excel Gevorderd