Ik heb deze training Online gevolgd in een Virtual Classroom. De training is erg goed bevallen. Voorafgaand aan de training hebben we materiaal ontvangen en oefenbestanden. Het is fijn als je het...Ik heb deze training Online gevolgd in een Virtual Classroom. De training is erg goed bevallen. Voorafgaand aan de training hebben we materiaal ontvangen en oefenbestanden. Het is fijn als je het materiaal op een apart Device kunt openen. We hebben de training net een kleine groep van 4 deelnemers gevolgd. Ik raad de klassikale Online Power BI training aan.
jeroen
We hebben deze training incompany Online gevolgd om onze kennis van Excel op te frissen en vraagstukken op te lossen met onze eigen praktijkvoorbeelden. Online is een uitkomst, het scheelt reistijd...We hebben deze training incompany Online gevolgd om onze kennis van Excel op te frissen en vraagstukken op te lossen met onze eigen praktijkvoorbeelden. Online is een uitkomst, het scheelt reistijd en voor mij persoonlijk heel fijn, ik kan me beter concentreren dan in een klaslokaal. In de pauze mijn eigen kopje koffie! Ik beveel deze training aan.
Christy
Ik heb de Excel Gevorderde training gevolgd, om betere kennis op te doen van Excel. In november zal ik de Power BI cursus van SignOn gaan volgen. De training is goed bevallen, Online is ook prettig....Ik heb de Excel Gevorderde training gevolgd, om betere kennis op te doen van Excel. In november zal ik de Power BI cursus van SignOn gaan volgen. De training is goed bevallen, Online is ook prettig. Ik heb mn leerdoelen bereikt en SignOn maakt waar wat ze beloven
Edwin
De training sloot aan bij wat ik zocht. Na de Advanced training nog extra diepgang en de meer gecompliceerde zaken de revue te laten passeren, zodat je dat een keer gezien hebt. Na de advanced...De training sloot aan bij wat ik zocht. Na de Advanced training nog extra diepgang en de meer gecompliceerde zaken de revue te laten passeren, zodat je dat een keer gezien hebt. Na de advanced cursus loop je tegen dingen aan, dat zijn de uitzonderingen en denk je: hoe moet ik dat nou oplossen ? Jeroen heeft dan verder geholpen. Voor mij was het maken van Visuals in Level I en Advanced geen probleem. Maar juist aan de achterkant, de voeding van de Visuals om dit op een goede manier neer te zetten, zodat een andere gebruiker er zorgeloos mee kan werken. De training is geschikt voor grotere bedrijven met grote en complexere datasets. Dan heeft de Power Bi expert training voor 100% toegevoegde waarde.
Ik kwam eerst bij Computrain, trainingen gingen niet door. Toen ben ik bij SignOn terecht gekomen. De recensies spreken aan en de Inhoud van de trainingen is duidelijk en sloten aan op mijn behoeftes.
Online training is heel goed bevallen, 100% positief. Je mist niks als je fysiek niet aanwezig bent. Interactie met de docent is vlot.
Jeroen: Super interessante training, ik heb genoten en veel geleerd en ben zeer tevreden. Jouw enthousiasme en de manier waarop je het aanpakt!
Wout
Ik werd benaderd door een collega om aan te sluiten aan deze training. Ik ben zelf enthousiast over de Power BI Tool en maak er dagelijks gebruik van. De Gevorderde Power Bi training was al super...Ik werd benaderd door een collega om aan te sluiten aan deze training. Ik ben zelf enthousiast over de Power BI Tool en maak er dagelijks gebruik van. De Gevorderde Power Bi training was al super boeiend en ik was al op zoek op Google en YouTube om mezelf door te ontwikkelen. Vervolgens heb ik aangesloten op de Power BI Expert training om nog beter te worden, kennis verbreden. Ik heb de training Online gevolgd, ideaal dat het kan! Je kunt beter concentreren, de voorbeelden van de trainer worden gedeeld op het scherm en de trainer kan meekijken op jouw beeldscherm. Het is een klassikale, hands-on training gelijk aan een fysieke training.
Trainer Jeroen: Knap waar je mee bezig bent! Op een leuke manier en je hebt een creatieve bol en doet het leuk! Ik denk dat je nog heel veel mensen blij gaat maken.
Ik geef een 10 !
John
Ik heb deze training gevolgd om verdere verdieping van de kennis van Power BI op te doen en met name de complexere vraagstukken beantwoord te krijgen. Het voordeel is dat de trainer dicht op de...Ik heb deze training gevolgd om verdere verdieping van de kennis van Power BI op te doen en met name de complexere vraagstukken beantwoord te krijgen. Het voordeel is dat de trainer dicht op de ontwikkelingen van Power BI zit en zijn kennis paraat heeft. SignOn is een club die professioneel overkomt, aanpakt en organiseert. De interactie met de trainers is heel goed en de trainers zijn heel toegankelijk. We hebben deze training Online gevolgd; voorkomt reistijd, efficiënter dan op locatie. Klassikaal, hands-on en interactief.
Angela
Doel was om kennis te maken met SAP. Ik ben ZZP-er en mijn klant gebruikt SAP. Ik zag dat het systeem groter was, dan wat ik ermee deed. Ik ben op dit moment op zoek naar een nieuwe opdracht, en er...Doel was om kennis te maken met SAP. Ik ben ZZP-er en mijn klant gebruikt SAP. Ik zag dat het systeem groter was, dan wat ik ermee deed. Ik ben op dit moment op zoek naar een nieuwe opdracht, en er wordt veel kennis van SAP gevraagd. Ik wilde meer van SAP weten. Wat kan het nou, een eerste kennismaking en oriënterend. Via Springest.nl heb ik gekozen voor SignOn. De training komt goed uit de bus, goede prijs/kwaliteit, oede reviews en kan ook Online gevolgd worden. Online is mij heel goed bevallen. Voordeel is dat we trainden in een kleine groep. Pauline heeft heel veel ervaring. Een echter hands-on training met veel voorbeelden. SignOn heeft absoluut waargemaakt wat ik zocht. Ik beveel deze training zeker aan!
Richard
Ik heb de tweedaagse Power BI Level I training in Rotterdam gevolgd. Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuwe baan en is kennis van en ervaring met Power BI gewenst. De training heeft voldaan...Ik heb de tweedaagse Power BI Level I training in Rotterdam gevolgd. Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuwe baan en is kennis van en ervaring met Power BI gewenst. De training heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Power BI is uitgebreid en complex en om goed de basis te leren is twee dagen training zeker nodig. Fijn dag je na afloop van de training gebruik kan maken van support van de trainer en op verzoek wat extra oefenmateriaal kunt ontvangen. Maandelijks deelt SignOn korte video's met de laatste updates van Power BI. Om uitgebreid DAX te leren heb ik al ingeschreven voor de Power BI Vervolg training. Jeroen is een enthousiaste trainer met veel kennis van Power BI. De training raad ik aan.
Kazim
Ik had heel weinig of geen kennis van SAP. Ik heb de SAP Basis training Online gevolgd via Microsoft Teams om mijn carrière te vervolgen, verderop te komen. In mijn nieuwe functie heb ik kennis van...Ik had heel weinig of geen kennis van SAP. Ik heb de SAP Basis training Online gevolgd via Microsoft Teams om mijn carrière te vervolgen, verderop te komen. In mijn nieuwe functie heb ik kennis van SAP nodig. Ik heb voor SignOn gekozen, omdat de trainingen van SignOn hoog scoren (positieve reviews). De training sluit goed aan, trainster Pauline is een hele fijne trainster. Ze heeft veel kennis, is geduldig en neemt heel goed de tijd. Ik beveel deze training zeker aan.
Gosia
De mogelijkheid om deze SAP Basis cursus werd aangeboden door het detacheringsbureau. Ik ben leergierig en kende dit programma nog niet.Kennis van SAP is nodig bij bepaalde functies. Ik ben heel...De mogelijkheid om deze SAP Basis cursus werd aangeboden door het detacheringsbureau. Ik ben leergierig en kende dit programma nog niet.Kennis van SAP is nodig bij bepaalde functies. Ik ben heel tevreden, heb de basis leren kennen hoe het programma is opgebouwd. Het lesmateriaal is duidelijk en netjes. Pauline is een hele goede docente (een van de beste trainsters die ik ooit heb gehad!). Ze heeft veel kennis en kan de kennis heel goed overdragen. Ze is vriendelijk, interactief en respectvol. Het geleerde kun je direct toepassen in de praktijk. Ik beveel deze training zeker aan.