Tjeerd

Freddy is een bijzonder geduldige en prettige docent. Het trainingsmateriaal zat zeer degelijk in elkaar. Toelichting: Wat was goed? Wat kon beter? Freddy is een bijzonder prettige leraar. Ik zie... Freddy is een bijzonder geduldige en prettige docent. Het trainingsmateriaal zat zeer degelijk in elkaar. Toelichting: Wat was goed? Wat kon beter? Freddy is een bijzonder prettige leraar. Ik zie weinig verbeteringen.

Oscar Otto

Leuke training met herkenbaar voorbeeld-/trainingsmateriaal en goede communicatie/voorbereiding in de aanloop naar de training en opvolging na afronding van de training.
Perfecte cursuslocatie...
Perfecte cursuslocatie met heerlijk eten en drinken en zeer goed bereikbaar met OV (direct naast het station).
We hadden van mij wat sneller door de stof heen gemogen zodat er b.v. tijd was om aan een eigen case te werken, maar voor andere deelnemers was dit tempo wellicht juist prima.

Gerard

Omdat het volgen van een fysieke training voorlopig niet mogelijk is vanwege het Corona Virus, heb ik besloten de training te volgen via Virtual Classroom via Zoom. Perfect geregeld, we trainden in... Omdat het volgen van een fysieke training voorlopig niet mogelijk is vanwege het Corona Virus, heb ik besloten de training te volgen via Virtual Classroom via Zoom. Perfect geregeld, we trainden in een kleine groep. Voorafgaand aan de training heb ik een mail ontvangen met een link om toegang te krijgen in de Classroom. Doordat er voldoende pauzes worden ingelast is een dag Virtueel trainen heel goed te doen. Het lesmateriaal heb ik digitaal ontvangen voorafgaand aan de training. Het digitale naslagwerk is helder en duidelijk. Ik raad deze training in een Virtual Classroom zeker aan!

Chiel

Het was een prima cursus, geen toevoegingen.
Training: Power BI Gevorderd (10), Trainer: Frank Govers (10), Locatie Utrecht (9)... .. .. .. ... . . .. .. .. . .. .

Christy

Ik heb deze training gevolgd voor mijn MCSA certificering. Alles top geregeld, goede leeromgeving en officieel microsoft lesmateriaal. Prima locatie bij Aristo Utrecht. Ik raad deze training aan !

Maaike

Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen. Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor... Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen. Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen.

Gert-Wim

Trainer stond prima boven de stof en kon deze adequaat vertalen naar de behoefte en informatie omgeving van ons bedrijf. In twee dagen zijn cursisten goed voorzien van de benodigde basiskennis om... Trainer stond prima boven de stof en kon deze adequaat vertalen naar de behoefte en informatie omgeving van ons bedrijf. In twee dagen zijn cursisten goed voorzien van de benodigde basiskennis om aan de slag te gaan.

Mark

Een heldere training waarbij meteen praktijkvoorbeelden worden aangeleerd, zelfs met eigen data sets. Na twee dagen training heb ik het idee dat ik in ieder geval de eerste stappen kan maken met... Een heldere training waarbij meteen praktijkvoorbeelden worden aangeleerd, zelfs met eigen data sets. Na twee dagen training heb ik het idee dat ik in ieder geval de eerste stappen kan maken met Power BI.

Lidwine

Cursus in zijn geheel bijzonder goed. Mijn doel was om snel kennis op te doen van de mogelijkheden van Power BI. Dat is zeker gelukt. De trainer schakelde heel snel en wist heel goed zijn kennis en... Cursus in zijn geheel bijzonder goed. Mijn doel was om snel kennis op te doen van de mogelijkheden van Power BI. Dat is zeker gelukt. De trainer schakelde heel snel en wist heel goed zijn kennis en ervaringen aan ons over te brengen. Hij gebruikte praktijkvoorbeelden, was duidelijk up-to-date met nieuwste functionaliteit van Power BI en gaf zeer bruikbare relevante oefeningen

Mike

De cursus was zeer goed. Geen opmerkingen.

Welke cursus heb je gevolgd?

Programmeren in Excel met BVA