Het is een toegankelijke cursus en wij kregen veel persoonlijke aandacht van de trainer. Het tempo had wat hoger mogen zijn en er had wat meer op de inhoud mogen worden ingegaan. Cursus verder...Het is een toegankelijke cursus en wij kregen veel persoonlijke aandacht van de trainer. Het tempo had wat hoger mogen zijn en er had wat meer op de inhoud mogen worden ingegaan. Cursus verder helemaal netjes verzorgd. Al met al een goede cursus.
Nick
"We hadden veel geluk om maar met zijn tweeën te zijn, waardoor we een op maat gemaakte training kregen.
Wat beter zou kunnen: gezonde 'snacks' tijdens de pauzes ipv koekjes en o."
Rob
Top training. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Dianne speelde goed in op onze vragen en behoefte. Locatie was meer dan top.
Famke
Ik kan geen enkel verbeterpunt bedenken! Perfect en professioneel geregeld.
Petra
Het niveau was ook basis, ging niet te snel. De trainer gaf op een leuke, goede manier les en beantwoordde alle vragen. De organisatie erg professioneel en prachtige locatie.
Alles was perfect geregeld
Jeroen
Het is een prettige interactieve cursus waarbij kennis direct blijft hangen omdat je per direct toepast en aan de knoppen van BI draait. Ook de kennis van de docent is goed op te horen en/of
Power BI Level I
Ron
Goede en degelijke uitleg van een enthousiaste trainer, Jeroen.
Power BI Level I
Edwin
Duidelijke uitleg en voorbeelden. Prima tempo. Kan soms wat sneller, maar dan ging het weer te snel voor anderen. Ik zeg nu maar wat om op 20 woorden te komen.