Prima training van een zeer kundige trainer. Een aantal cursisten hadden al wat meer ervaring met PowerBi, de trainer kon hier erg goed mee om gaan. Kleine groep, 6 cursisten. Hierdoor veel...Prima training van een zeer kundige trainer. Een aantal cursisten hadden al wat meer ervaring met PowerBi, de trainer kon hier erg goed mee om gaan. Kleine groep, 6 cursisten. Hierdoor veel persoonlijke aandacht voor iedere cursist. Ik kan het geleerde direct in de praktijk brengen. Ik beveel deze training aan!
Jill
Na enige tijd ervaring te hebben opgedaan met PowerBi heb ik de tweedaagse PowerBi training gevolgd om meer kennis en ervaring op te doen met DAX. Wederom een kundige trainer met PowerBi kennis op...Na enige tijd ervaring te hebben opgedaan met PowerBi heb ik de tweedaagse PowerBi training gevolgd om meer kennis en ervaring op te doen met DAX. Wederom een kundige trainer met PowerBi kennis op een hoog niveau. Na de training kun je gebruik maken van de support en via YouTube de maandelijkse updates volgen. Ik kijk uit naar de PowerBi Exper volgend jaar!
Bibi
Eendaagse training Excel Gevorderd gevolgd. Om vervolgens de cursus Programmeren in Excel met VBA te gaan doen. Locatie BCN is een fijne training locatie en goed bereikbaar. Met de auto is het...Eendaagse training Excel Gevorderd gevolgd. Om vervolgens de cursus Programmeren in Excel met VBA te gaan doen. Locatie BCN is een fijne training locatie en goed bereikbaar. Met de auto is het gratis parkeren. Wel even rekening houden met de drukte op de weg naar Utrecht. Uitgebreid lunchbuffet, perfect! Ik heb voldoende kennis opgedaan om nu de VBA cursus te gaan volgen.
Bibi
Rustige trainer met veel kennis van de materie. Tijdens de training wisselen theorie en praktijk goed af. Er wordt gewerkt met een goed boek. Tussen de drie trainingsdagen heb je een week de tijd om...Rustige trainer met veel kennis van de materie. Tijdens de training wisselen theorie en praktijk goed af. Er wordt gewerkt met een goed boek. Tussen de drie trainingsdagen heb je een week de tijd om te oefenen en ontvang je aanvullende info van de trainer. Na afloop kan ik gebruik maken van het naslagwerk en de nazorg van SignOn. Ik raad deze training aan!
Patrick
De docent had een erg prettige manier van uitleggen. Rustig & Geduldig Locatie zeer naar wens , voor herhaling vatbaar. Beoordeling trainster: 9 Beoordeling Training: 9 Beoordeling locatie: 10 ....De docent had een erg prettige manier van uitleggen. Rustig & Geduldig Locatie zeer naar wens , voor herhaling vatbaar. Beoordeling trainster: 9 Beoordeling Training: 9 Beoordeling locatie: 10 . .
Fieke
Duidelijke uitleg en voorbeelden uit onze eigen praktijk droegen bij aan een snelle leerschool. Beoordeling trainster (Dianne): 9. Boordeling training: 9. Locatie: in-company. Duidelijke uitleg...Duidelijke uitleg en voorbeelden uit onze eigen praktijk droegen bij aan een snelle leerschool. Beoordeling trainster (Dianne): 9. Boordeling training: 9. Locatie: in-company. Duidelijke uitleg en voorbeelden uit onze praktijk.
Renate de Koster
Een goed verzorgde dag zowel voor de innerlijke mens als ook de cursus Frank is als een mentor. Een aantal cursisten was al bekend met SAP en dus verder hier is door Frank ook op ingegaan, er liepen...Een goed verzorgde dag zowel voor de innerlijke mens als ook de cursus Frank is als een mentor. Een aantal cursisten was al bekend met SAP en dus verder hier is door Frank ook op ingegaan, er liepen dus 2 lijnen door elkaar soms verwarrend.
Pieter
De cursus geeft een uitstekend beeld over wat Power BI kan betekenen voor onze organisatie. Veel praktijkvoorbeelden tijdens de tweede cursusdag. De inzet van de trainer is TOP ! Deze cursus beveel...De cursus geeft een uitstekend beeld over wat Power BI kan betekenen voor onze organisatie. Veel praktijkvoorbeelden tijdens de tweede cursusdag. De inzet van de trainer is TOP ! Deze cursus beveel ik aan! Maatwerk - in-company
Pieter
Ik heb deze training gevolgd in Rotterdam. Het was een kleine groep, 4 cursisten, wat heel prettig was. Er was genoeg ruimte en tijd voor persoonlijke vragen en om praktijkvoorbeelden te behandelen.
Nora
Dianne heeft uitstekende kennis over Excel. Er kon zeer goed geschakeld worden tussen de Windows en Mac variant. Veel geleerd wat ik direct toe kan passen in de dagelijkse praktijk! Zeer nuttige...Dianne heeft uitstekende kennis over Excel. Er kon zeer goed geschakeld worden tussen de Windows en Mac variant. Veel geleerd wat ik direct toe kan passen in de dagelijkse praktijk! Zeer nuttige training!