Peter van de Berg

Als vervolg op Excel Basis cursus heb ik Excel Gevorderd gevolgd bij SignOn. Wederom een hele fijne training van trainer Frank. We hebben met elkaar de onderwerpen afgestemd en de training... Als vervolg op Excel Basis cursus heb ik Excel Gevorderd gevolgd bij SignOn. Wederom een hele fijne training van trainer Frank. We hebben met elkaar de onderwerpen afgestemd en de training toegespitst op mijn eigen dagelijkse praktijk. Onder andere het maken van draaitabellen gaat mij nu goed af. Deze training raad ik zeker aan. Een goede keuze!

Jeroen Mulder

Na zelf enige tijd te hebben gestoeid met Power BI, liep ik toch regelmatig vast, het kostte mij veel tijd om het programma zelf eigen te maken. Daarom besloten een training te volgen bij SignOn.... Na zelf enige tijd te hebben gestoeid met Power BI, liep ik toch regelmatig vast, het kostte mij veel tijd om het programma zelf eigen te maken. Daarom besloten een training te volgen bij SignOn. Power BI is een uitgebreid programma, om de Basis echt goed onder de knie te krijgen heb je zeker twee dagen training nodig.Goed en duidelijk lesmateriaal en naslagwerk. Fijne trainer, fijne locatie. Geen verbeterpunten, ik raad deze training aan!

Jeroen Mulder

Veel geleerd in deze training. Een goed vervolg op Level I. Er is voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding. Veel van DAX geleerd, de tweede cursusdag heb ik de kennis toegepast in mijn... Veel geleerd in deze training. Een goed vervolg op Level I. Er is voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding. Veel van DAX geleerd, de tweede cursusdag heb ik de kennis toegepast in mijn eigen werk. Ik raad iedereen aan om na de training meteen het geleerde in de praktijk toe te passen. Heb je vragen, dan kun je die na afloop van de training stellen aan de trainer, een goeie extra service van SignOn. Ik ben van plan om volgend jaar Power BI Expert te gaan volgen.

Erik

Ons bedrijf heeft gekozen om met de tool Power BI te gaan werken. Als gevorderde Excel gebruiker heb ik deelgenomen aan de Power BI training van SignOn, locatie BCN Utrecht. Ik heb het programma... Ons bedrijf heeft gekozen om met de tool Power BI te gaan werken. Als gevorderde Excel gebruiker heb ik deelgenomen aan de Power BI training van SignOn, locatie BCN Utrecht. Ik heb het programma vanuit de basis geleerd. Goeie locatie, kleine groep, fijne trainer met veel kennis. Ik ben benieuwd naar het vervolg om nog veel meer DAX te leren. Deze training raad ik iedereen aan!

Erik

Enige tijd nadat ik de Power BI Level I heb afgerond, heb ik mij voor de vervolg training aanmeld om meer van DAX te leren. Kleine groep, voldoende persoonlijke begeleiding. Tijdens de training... Enige tijd nadat ik de Power BI Level I heb afgerond, heb ik mij voor de vervolg training aanmeld om meer van DAX te leren. Kleine groep, voldoende persoonlijke begeleiding. Tijdens de training wordt er een goed lesboek gebruikt. Met het naslagwerk en de nazorg ga ik in de praktijk aan de slag. Volgens jaar Power BI Expert? Wie weet! Ik raad deze training aan!

Noor

Ons bedrijf is onlangs overgegaan naar Office 365. Veel tips en tricks gehad tijdens deze cursus die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. De cursus is op onze locatie gegeven. Helemaal... Ons bedrijf is onlangs overgegaan naar Office 365. Veel tips en tricks gehad tijdens deze cursus die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. De cursus is op onze locatie gegeven. Helemaal TOP verzorgd! Ik ga zeker gebruik maken van de nazorg, wanneer ik vragen heb tijdens mijn werk. Ik kan deze cursus ten zeerste aanbevelen!

Marne

Binnen onze organisatie zijn wij onlangs overgestapt op Office 365. Om beter te kunnen werken met deze software hebben wij een incompany maatwerk cursus georganiseerd. Voorafgaand aan de cursus... Binnen onze organisatie zijn wij onlangs overgestapt op Office 365. Om beter te kunnen werken met deze software hebben wij een incompany maatwerk cursus georganiseerd. Voorafgaand aan de cursus hebben we contact gehad met de docent om de inhoud en leerdoelen af te stemmen op onze dagelijkse praktijk. De cursus is volledig op maat verzorgd. Hele prettige docent met heel veel kennis en praktijkervaring. De verhouding theorie en praktijk was erg nuttig. Ik kan deze cursus ten zeerste aanbevelen.

Monique van Dalen

Heb veel opgestoken van de training. Weet nu dat er veel meer mogelijk is dan dat ik wist. Ga zeker e.e.a. toepassen in mijn functie als projectondersteuner. Tip aan organisatie om het lesmateriaal... Heb veel opgestoken van de training. Weet nu dat er veel meer mogelijk is dan dat ik wist. Ga zeker e.e.a. toepassen in mijn functie als projectondersteuner. Tip aan organisatie om het lesmateriaal (boekje met info over Visio) vooraf beschikbaar te stellen. Zodoende kunnen er tijdens de training aantekeningen bij gemaakt worden (hoef je niet alles op te schrijven).

Bart

Bedankt Frank! Ik zal een hoop zelf moeten blijven testen en leren om het eigen te maken. Deze (en de vorige cursus) helpen enorm daarbij. Groet, Bart . . .

Chris

Goed niveau, goede uitleg mooie voorbeelden om mee te werken. Direct in de praktijk toepasbare cursus, ik heb direct resultaat behaald. Met name de DAX formules: Ik weet nu hoe ik deze precies moet... Goed niveau, goede uitleg mooie voorbeelden om mee te werken. Direct in de praktijk toepasbare cursus, ik heb direct resultaat behaald. Met name de DAX formules: Ik weet nu hoe ik deze precies moet opbouwen. Hiervoor maakte ik eenzelfde rapportage die totaal fout was en dat is nu helemaal opgelost! De cursus heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Zeker een aanrader! Na de cursus direct mee aan de slag gaan is mijn advies!