Jan

Het gaat super snel. Maar moet toch zelf gaan toepassen .. . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . ..

Peter

De training voldeed helemaal aan mijn verwachting. Duidelijke lesstof en prima trainer ! .. . . . . . .. . . . . . . . .. .

Kirsten

Voor deelnemers van de cursus die nog nooit met Powerbi hebben gewerkt zou nog wat meer aandacht kunnen worden besteed aan de opzet van het programma en waar e.e.a. te vinden is. Gelukkig hebben we... Voor deelnemers van de cursus die nog nooit met Powerbi hebben gewerkt zou nog wat meer aandacht kunnen worden besteed aan de opzet van het programma en waar e.e.a. te vinden is. Gelukkig hebben we material mee gekregen om hier later nog eens rustig in te kijken.

Power BI Desktop en Online Level I

Vincent

Goede combinatie tussen theorie en praktijk!

Power BI

Nancy

"De inhoud van de cursus sloot goed aan bij mijn verwachtingen, ik moet er zelf wel echt mee aan de slag anders zakt de stof (vrees ik) snel weg.
Freddy geeft op een fijne rustige manier...
Freddy geeft op een fijne rustige manier les."

VBA in Excel

Peter

Power BI

Antje

Power BI Basis

Robbert

Het niveau van de cursus was erg goed om kennis te maken met PowerBI. Na afloop het je voldoende kennis om in de praktijk aan de slag te gaan! Het tempo van de cursus was ook erg goed zo kon je de... Het niveau van de cursus was erg goed om kennis te maken met PowerBI. Na afloop het je voldoende kennis om in de praktijk aan de slag te gaan! Het tempo van de cursus was ook erg goed zo kon je de twee dagen prima volhouden. Dank, Frank en wellicht tot ziens!

Power BI Desktop Level I

Clazien Pols

Ik vind het zeer onzorgvuldig dat mij wordt gevraagd wat ik van een training vind die ik pas op 17 januari ga volgen. U zou hier beter op moeten letten, ik vind het echt onattent.

Antje

Frank brengt het met veel energie, maar daardoor is het soms wat chaotisch. Hij heft alles al een keer gezien, dus daardoor erg capabel. .. ... . .. .. .. . .