Goede, duidelijk en rustig gegeven training. We konden duidelijk onze vragen stellen. Goed dat we toch iets van Excel voorkennis hadden. Naslagwerk gegeven op training en het later nagezonden...Goede, duidelijk en rustig gegeven training. We konden duidelijk onze vragen stellen. Goed dat we toch iets van Excel voorkennis hadden. Naslagwerk gegeven op training en het later nagezonden naslagwerk is prima in de praktijk te gebruiken.
Joren
Luistert goed en duidelijke uitleg, flexibele opzet deze keer qua praktijkvoorbeelden. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Gerry
Goede mix theorie en praktijk. Trainer houdt van een grapje. Praktijkoefeningen op geleerde stof zou leuk zijn. . . . . . . . . . . . . .
Sander
Prima cursus voldoet aan de verwachtingen en Freddy is een goede docent . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Nathalie
De afwisseling tussen theorie en praktijk was uitstekend. Hierdoor vergroot het begrip van de leerstof. . . . . . . . . . . . . . . . .
Wim
Perfecte cursus met een zeer fijne en begripvolle docent die veel tijd nam om te helpen waar nodig. Met dank aan Stef. . . . . . . . .
Jeroen
Ik vond dat de cursus erg goed aansluiting had met onze verwachtingen en de kennis die wij hadden van Power BI (niet veel, maar wel al wat). Frank kon zich goed aanpassen aan een ieders niveau en...Ik vond dat de cursus erg goed aansluiting had met onze verwachtingen en de kennis die wij hadden van Power BI (niet veel, maar wel al wat). Frank kon zich goed aanpassen aan een ieders niveau en snelheid van dingen oppakken.
Jeroen
Robert
De manier waarop Frank deze training geeft is echt erg leuk. Veel energie en dat weet hij over te brengen. Tijd vliegt voorbij. Je kunt na de training meteen zelf aan de slag.
Esmé
Het was prettig dat er met name werd gekeken naar de wijze waarop Visio binnen onze functies gebruikt kan worden. We leerden zaken die relevant voor ons waren en niet álles wat Visio kan. De trainer...Het was prettig dat er met name werd gekeken naar de wijze waarop Visio binnen onze functies gebruikt kan worden. We leerden zaken die relevant voor ons waren en niet álles wat Visio kan. De trainer legde alles begrijpelijk uit en er was genoeg ruimte om te oefenen met de stof.