Super training. Power BI helpt je echt. Jammer alleen dat ik misschien niet beter de vervolgcursus kon doen. De inhoud en de opstap naar PowerBI, maken efficiënter en effectiever werken binnen...Super training. Power BI helpt je echt. Jammer alleen dat ik misschien niet beter de vervolgcursus kon doen. De inhoud en de opstap naar PowerBI, maken efficiënter en effectiever werken binnen organisaties mogelijk.
de Fost
Veel geleerd in korte tijd en handige tips van de trainster voor in de praktijk. De verhouding theorie en oefeningen doen was prima. ********* ************** ************ **************...Veel geleerd in korte tijd en handige tips van de trainster voor in de praktijk. De verhouding theorie en oefeningen doen was prima. ********* ************** ************ ************** ****************** ******* ********** ******** ************************************************* ************ ************* *************** **************************************************************************************************************************************
Snoeckx
Ik ben zeer tevreden over mijn gevolgde training InfoPath. Aangezien ik na genoeg geen kennis heb van SharePoint, was het even moeilijk schakelen in het begin. Maar er werd goed rekening gehouden...Ik ben zeer tevreden over mijn gevolgde training InfoPath. Aangezien ik na genoeg geen kennis heb van SharePoint, was het even moeilijk schakelen in het begin. Maar er werd goed rekening gehouden met mijn huidige kennis en super ingespeeld op praktijkvoorbeelden waarvoor de training in eerste instantie gevolgd werd.
William van Gerwen
Hele goede training! Excel in een dag..wat moet je daarvan verwachten? Prima gegaan doordat de cursist de agendaitems kan bepalen, dus waar wil ik op inzoomen. Daarnaast veel ruimte voor vragen en...Hele goede training! Excel in een dag..wat moet je daarvan verwachten? Prima gegaan doordat de cursist de agendaitems kan bepalen, dus waar wil ik op inzoomen. Daarnaast veel ruimte voor vragen en veel oefeningen gedaan!
jury Lopez
Frank was een fijne docent met duidelijke uitleg.En de materiaal is ook uitstekend.Helemaal top vind ik dat je nog drie weken kunt thuis oefenen met de software met ondersteuning van Frank. J.Lopez
Jacoub
Super interessante cursus. Heel leuk om mee te oefenen en te zien. Frank erg duidelijk en behulpzaam. De lunch was erg lekker. bedankt voor de goede zorg. iedereen aan te raden
P. Erwich
De cursus Excel voor gevorderden wordt door Frank Govers gegeven en is fantatstisch. De cursus is bijna maatwerk, door de manier waarop Frank doceert en vraagt naar je behoefte. Je krijgt veel...De cursus Excel voor gevorderden wordt door Frank Govers gegeven en is fantatstisch. De cursus is bijna maatwerk, door de manier waarop Frank doceert en vraagt naar je behoefte. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en wordt stapsgewijs door de stof of je probleem heen geholpen. Ik zie uit naar de volgende cursus Power Pivot en Power BI desktop. De locatie is prima en de catering is buitengewoon goed verzord.
Melisha Shaik Soeltan
Een leerzame cursus achter de rug. Super bedankt Freddy! Als team hebben wij het als goed ervaren om een cursus op maatwerk te volgen. Freddy was daar goed op afgestemd en heeft ons heel wat Excel...Een leerzame cursus achter de rug. Super bedankt Freddy! Als team hebben wij het als goed ervaren om een cursus op maatwerk te volgen. Freddy was daar goed op afgestemd en heeft ons heel wat Excel trucjes geleerd. Zeer tevreden. En in maart 2017 zien we hem natuurlijk weer!
Maaike Stufkens
Heel positief, veel goede toepasbare informatie en fijne manier van interactie en aanhouden van problemen/vragen. Freddie is een vakkundig, persoonlijk trainer met goede visualisatie van de stof en...Heel positief, veel goede toepasbare informatie en fijne manier van interactie en aanhouden van problemen/vragen. Freddie is een vakkundig, persoonlijk trainer met goede visualisatie van de stof en goed improviserend vermogen. Dank je wel!
Crielaard
Wij hebben een training gehad van Frank Govers, in company, om specifiek onze vragen en toepassing mogelijkheden voor ons bedrijf af te stemmen. De kennis van Frank is bijzonder groot en er...Wij hebben een training gehad van Frank Govers, in company, om specifiek onze vragen en toepassing mogelijkheden voor ons bedrijf af te stemmen. De kennis van Frank is bijzonder groot en er wordt maatwerk aangeboden.