Een zeer bruikbare training SAP gegeven door enthousiaste en ervaren trainer Frank die mij en mijn medecursisten een gedegen basis SAP heeft weten bij te brengen, kan ik een ieder aanraden die met...Een zeer bruikbare training SAP gegeven door enthousiaste en ervaren trainer Frank die mij en mijn medecursisten een gedegen basis SAP heeft weten bij te brengen, kan ik een ieder aanraden die met SAP werkt of gaat werken.
Rina Harpman
Goede training gehad vandaag waarvan ik veel heb opgestoken. Frank geeft duidelijke uitleg en goede instructies. Hij heeft een prima mix van individuele- en klassikale training en neemt alle tijd om...Goede training gehad vandaag waarvan ik veel heb opgestoken. Frank geeft duidelijke uitleg en goede instructies. Hij heeft een prima mix van individuele- en klassikale training en neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Ook positief is dat tot 3 weken na de cursusdatum thuis nog gratis gebruik gemaakt en dus geoefend kan worden met SAP.
Ferry Riksen
Inhoudelijk prima training. Goed instapniveau voor de gevorderde excel gebruiker. Na uitleg direct toepasbaar in praktijk. Frank is een zeer enthousiaste, energieke en gepassioneerde trainer. Zeer...Inhoudelijk prima training. Goed instapniveau voor de gevorderde excel gebruiker. Na uitleg direct toepasbaar in praktijk. Frank is een zeer enthousiaste, energieke en gepassioneerde trainer. Zeer welkom bij deze training met soms wat taaie IT kost.
Joris Molijn
Een erg leuke training. Goed voor controllers en andere financials die verder willen met het analyseren en presenteren van data uit hun onderneming. Aan enthousiasme van de trainer geen gebrek.
Jolande Boekesteijn
Ik vind dat Frank een en ander duidelijk heeft uitgelegd. Waar nodig gaf hij met veel geduld een op een ondersteuning. Ik heb nu een basis om mij in de praktijk verder te gaan verdiepen en wellicht...Ik vind dat Frank een en ander duidelijk heeft uitgelegd. Waar nodig gaf hij met veel geduld een op een ondersteuning. Ik heb nu een basis om mij in de praktijk verder te gaan verdiepen en wellicht kom ik nog terug voor een vervolgopleiding.
Jose Oord - Alderlieste
Prima cursus voor een eerste kennismaking met SAP. Heel erg praktijkgericht. Duidelijke uitleg van de docent met alle ruimte om vragen te stellen. En vervolgens nog een paar weken de tijd om thuis...Prima cursus voor een eerste kennismaking met SAP. Heel erg praktijkgericht. Duidelijke uitleg van de docent met alle ruimte om vragen te stellen. En vervolgens nog een paar weken de tijd om thuis verder te oefenen in de testomgeving.
Marco Reynders
Een goede en duidelijke uitleg gehad van de basiscursus SAP door Frank. Veel informatie over de basisuitleg en fijn om te weten dat in d komende 3 weken om thuis te oefenen we altijd nog met vragen...Een goede en duidelijke uitleg gehad van de basiscursus SAP door Frank. Veel informatie over de basisuitleg en fijn om te weten dat in d komende 3 weken om thuis te oefenen we altijd nog met vragen terecht kunnen.
Marco
Hélianthe Gulpen
Leerzame training met Frank als goede docent. De training was duidelijk en goed te volgen. Voldoende hulp gekregen bij vragen. Fijne dag gehad. Lekkere lunch. Lekkere lunch. Lekkere lunch....Leerzame training met Frank als goede docent. De training was duidelijk en goed te volgen. Voldoende hulp gekregen bij vragen. Fijne dag gehad. Lekkere lunch. Lekkere lunch. Lekkere lunch. Lekkere lunch daaaaaaaaggggggggggg
Marja van den Berg-Robbers
Veel over SAP geleerd van Frank, veel kunnen oefenen tijdens de cursus en daarna kon je thuis nog drie weken oefenen met Frank als Back-up. Zeker een aanrader voor anderen
Birgit Haferkamp
Een zeer goede training voor iemand die de basis principes van SAP wil leren. Op een heel duidelijke en makkelijke manier worden onderdelen van SAP uitgelegd. Een aanraden voor iedereen die met SAP...Een zeer goede training voor iemand die de basis principes van SAP wil leren. Op een heel duidelijke en makkelijke manier worden onderdelen van SAP uitgelegd. Een aanraden voor iedereen die met SAP te maken krijgt.