Kevin
Ik ben de training gaan volgen om inzicht te krijgen in het gebruik van DAX. Ik vond dat de trainer een goede uitleg gaf en dat er een goede sfeer hing.
100% beveelt SignOn ICT trainingen+ aan!
De cursus was in Engels wat fijn is omdat programmeer taal ook Engels is. De trainer heeft veel ervaring wat ook te merken was in uitleg. Het is wel heel veel stof in 3 dagen en je krijgt weinig tijd om te oefenen na een uitleg over een aantal onderdelen.
Ik heb de training erg prettig ervaren, ik heb eerder ook de basis cursus gevolgd. Doordat de basis training me goed is bevallen was ik ook benieuwd naar deze training en die is wederom goed bevallen.
Ik ben deze training gaan volgen om het programma power Bi en de mogelijkheden daarbinnen te leren kennen. Ik ben zeer tevreden met de cursus, ik heb hiervoor ook al een andere training van SignOn gevolgd.
Ik ben dankzij de training zelf instaat om fouten in Excel te herkennen en te verbeteren. Ook kan ik nu zelf een bestand aanmaken zonder dat ik hiervoor hulp moet vragen aan collega's.
Mijn leerdoel was om de basis van Power BI te snappen en zelf rapportages te kunnen maken. Zelf had ik nog geen kennis over basis power BI, dus deze training heeft me erg geholpen!
Mijn leerdoel voor deze training was om een algemene inleiding te leren maken met power bi en voor het gebruik van relaties. Ook heeft de training mij geholpen met het maken van berekeningen.
Deze training heeft mij geholpen met het gebruiken van power BI voor het maken van dashboards. De trainer had plezier in het lesgeven en wist de stof op een leuke manier te vertellen!
Ik heb gekozen voor een fysieke training in Zwolle. Kleine groep van 5 cursisten. Deskundige docent. Er is geen ruimte om met je eigen databestand aan de slag te gaan. Er zijn geen schermen beschikbaar en/of bij ieder bureau een stopcontact. Vragen worden door de docent goed beantwoord. Eindconclusie: prima training waarbij de structuur je in 2 dagen prima wordt bijgebracht.
Mijn leerdoel was om Excel tot een hoger niveau tillen en veel nieuwe features leren. Ik heb voor SignOn gekozen omdat er op korte termijn beschikbaarheid was en de docent naar onze locatie kon komen. Aanrader!!
Uitstekende basis, terecht veel (1 dag) aandacht besteed aan het verbinden met data, powerquery en het maken van een goed datamodel, 1 dag voor het vormgeven en opzetten van een rapport/dashboard, inclusief best practices.
Top training, heel fijn dat ik met een eigen dashboard het gebruik van een canvas kon oefenen, goede afwisseling van theorie en praktijk. Ik heb nu een stappenplan om de bouw van een dashboard voor te bereiden zodat ik beter weet waarmee ik de klant kan helpen!
Duidelijk en helder verteld door de trainer. Ook zat er een goed tempo in. Inhoud prima. Locatie en trainer ook. Ik heb tijdens deze training de mogelijkheden van Power BI ontdekt en kan van Report builder wellicht switchen naar Power BI!
Goed niveau! De training geeft vooral inzicht in de mogelijkheden die er zijn binnen PowerBI en om daar vervolgens zelf meer gedetailleerd onderzoek naar te doen of mee te oefenen
Rustig en duidelijk uitleg incl. voorbeelden. Er waren veel oefeningen. Er is ruimte voor eigen vragen en inbreng en gebruik van eigen data. Het zorgt ervoor dat je nog beter en sneller gebruik maakt van Power BI en dat je niet in de bron zelf bewerkingen gaat doorvoeren.
SignOn ICT trainingen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt:
SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt: