Basiscursus SAP: Een duidelijke uitleg, goede begeleiding van de trainer Frank ! In 1 dag veel geleerd. Thuis kun je nog 3 weken oefenen en mag je nog vragen mailen mocht iets niet duidelijk zijn....Basiscursus SAP: Een duidelijke uitleg, goede begeleiding van de trainer Frank ! In 1 dag veel geleerd. Thuis kun je nog 3 weken oefenen en mag je nog vragen mailen mocht iets niet duidelijk zijn. Het geeft voor mij weer meer kansen om een baan te vinden.
Triss Commandeur
Ik vond dit een erg duidelijke en leerzame training. Frank weet op een leuke manier de basis principes van SAP goed uit te leggen. Ook na de cursus kan je altijd bij hem terecht als je vragen hebt....Ik vond dit een erg duidelijke en leerzame training. Frank weet op een leuke manier de basis principes van SAP goed uit te leggen. Ook na de cursus kan je altijd bij hem terecht als je vragen hebt. Zeker een aanrader!
Ingrid van Wanrooij
Door de goede uitleg en hulp van Frank is een begin gemaakt met het kunnen werken met SAP. De theorie en praktijk was goed verdeeld over de dag. Ook is het prettig dat er thuis nog geoefend kan...Door de goede uitleg en hulp van Frank is een begin gemaakt met het kunnen werken met SAP. De theorie en praktijk was goed verdeeld over de dag. Ook is het prettig dat er thuis nog geoefend kan worden.
Monique van Gurp
Duidelijke uitleg met goede voorbeelden, heeft goed in de gaten of mensen meekunnen of niet. Fijn om weer meer te weten van excell, ga er zeker mee aan de...Duidelijke uitleg met goede voorbeelden, heeft goed in de gaten of mensen meekunnen of niet. Fijn om weer meer te weten van excell, ga er zeker mee aan de slag............................................................................................................................................................................ , . , . , .,
Koen Broeren
Ik vond het een zeer geslaagde cursus. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. Frank nam de tijd voor je als je het even niet snapte. Ik zou graag misschien in de toekomst nog wel een...Ik vond het een zeer geslaagde cursus. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. Frank nam de tijd voor je als je het even niet snapte. Ik zou graag misschien in de toekomst nog wel een cursus willen volgen van Frank.
Sally Oosthoek
Een prettig en informatief cursus. Duidelijk uitleg. wel noodzakelijk om alles goed te oefenen want het is wel veel informatie op een dag. . . . . . . . . .
Ben Sebregts
Zeer handige training waarbij ook de manier van "lesgeven" door mij als zeer prettig ervaren is. Heb er in ieder geval van opgestoken dat er vele mogelijkheden binnen excel zijn die ik nog...Zeer handige training waarbij ook de manier van "lesgeven" door mij als zeer prettig ervaren is. Heb er in ieder geval van opgestoken dat er vele mogelijkheden binnen excel zijn die ik nog niet kende maar nu wel degelijk kan gaan gebruiken.
Sem Schroer
Too the point, leerzaam, effectief, persoonsgericht, een waardevolle investering voor mijn Excel vaardigheden. Verder een informele en ontspannen sfeer in een veilige leeromgeving. . . . . . . .
marc beunis
Ik vond het een intressante en zeer leerzame cursus , en ben erdoor geinspireerd om dit op mijn werk en prive toe te gaan passen. Er werd op een goede en fijne manier tekst en uitleg gegeven.
Barry van Gestel
Heb een hele leuke, leerzame dag waar ik zeker in de toekomst makkelijker en efficienter door kan gaan werken. Frank was ook een hele vriendelijke, grappige en bevlogen man waardoor de cursus...Heb een hele leuke, leerzame dag waar ik zeker in de toekomst makkelijker en efficienter door kan gaan werken. Frank was ook een hele vriendelijke, grappige en bevlogen man waardoor de cursus eigenlijk voorbij vloog. Topcursus..!