Sebastiaan de Beer

(Bewerkt)

Na een negatieve ervaring zeer positief geholpen in de oplossing. Fijne manier van communiceren, snel en behulpzaam. Zo kan een negatieve ervaring toch nog positief uitpakken.

Ronald SNEL

Groot assortiment, snelle levering. Jammer dat de beschrijving van artikelen niet altijd duidelijk is.

Jan De jong

Prima bedrijf

Jos

Ik ben zeer onder de indruk van de Silvergear draadloze WiFi contactdozen! Deze handige apparaten maken het mogelijk om al je elektrische apparaten op afstand te bedienen, waardoor je meer controle... Ik ben zeer onder de indruk van de Silvergear draadloze WiFi contactdozen! Deze handige apparaten maken het mogelijk om al je elektrische apparaten op afstand te bedienen, waardoor je meer controle hebt over je energieverbruik en je huis veiliger kunt maken door ongewenste apparaten uit te schakelen als je niet thuis bent. Het installatieproces is eenvoudig en het gebruiksgemak is fantastisch - ik kan nu op elk moment mijn verlichting, koffiezetapparaat of andere apparaten bedienen met slechts een paar tikken op mijn smartphone. Kortom, de Silvergear draadloze WiFi contactdozen zijn een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een slimme en handige manier om hun huis te beheren.

Gerrit Drieenhuizen

Zeer goed

PWJM Oostdam e/v van Rossum

Prima vlot geleverd.
Netjes, in een verzendzak, ingepakt zonder extra, meestal onnodig, verpakingsmateriaal.

Hans Hoogland

Flotte levering en prima werking

Lilian Verkerk