9.2 /10

checkbox98% beveelt SiteToGo aan!

Benno Goslinga

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een hele slechte ervaring met sitetogo gehad. Slechte communicatie, 3 weken te laat opleveren waardoor mijn advertenties draaide zonder werkende website. Bij het zoeken naar een oplossing word alle verantwoordelijkheid bij de klant in de schoenen geschoven en trekken zij de handen er vanaf. Nog steeds niet tevreden over de website en nog steeds geen oplossing. Begin er niet aan!

Flipflop Feelings

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wederom een hele slechte ervaring. Na een poging tot reparatie door Darryl, Wederom slecht. Inmiddels is ook hij, de enige goede websitebouwer, vertrokken. Er werd ons veel beloofd, maar uiteindelijk is er een website opgeleverd die haast onwerkbaar is, terwijl de overtuigende woorden juist bij Doelbewust online marketing (Sitetogo) vandaan kwamen dat alles mogelijk zou zijn. In theorie klopt het, je krijgt een platte onfunctionele site, waar voor elke kleine aanpassing de uren beginnen te tellen en je flink mag betalen. Mijn advies is helaas absoluut hier niet heen te gaan. Ik ben deze website bouw trajecten vaker doorlopen in verband met mijn werk, maar ik heb dit nog nooit meegemaakt.

Jeroen Lodder

SterSterSterSterLege ster

Vandaag kreeg ik een belletje van Daryl over onze webpagina. het omzetten en aanpassen van deze webpagina liep al enige tijd stroef en had bij mij niet de volle aandacht meer. Daryl heeft binnen een half uur met 2 telefoontjes de koe bij de horens gepakt en deze site online gezet met enige aanpassingen om vanuit hier verder te gaan werken. Ik kreeg hier energie van. Daryl bedankt

Gertjan van Ginkel

Daryl heeft in no-time mijn website volledig in elkaar weten te zetten. Ik ben erg te spreken over de mate van eigen inbreng die ik kon hebben in het concept en heb nu een prachtige 2e website staan bij dit bedrijf. Bedankt!

anonymous

Ik ben uiterst tevreden over de manier waarop onze site tot stand is gekomen. Het resultaat is precies zoals ik in gedachten had en ze hebben echt hun best gedaan om er iets moois van te maken. De communicatie verliep soepel en ik kon snel schakelen als er zaken aangepast moesten worden.

Duvekot Rentmeesters

Zeer positief, erg blij met het eindresultaat!

Melis Zijlstra. SmartRecruit BV

De site is net opgeleverd. We zijn er erg blij mee. Uiteraard moet de komende periode unitwijzen of de technische aspecten beter zijn dan de oude site. Ook qua vindbaarheid e.d.. De nieuwe foto's moeten nog worden toegevoegd maar dat komt tzt wel. De eerste indruk is erg goed. Verder een opmerking van persoonlijke aard m.b.t. Daryl. Hij heeft te maken gehad met een kritische klant die in deze veel van hem vroeg. Daryl staat op een hele positieve wijze open voor het ontvangen van Feedback. Daarnaast ben ik onder de indruk van de snelheid waarmee punten, vaak nog tijdens het telefoongesprek, worden opgelost. Dit is fijn om te ervaren en geeft ook zeker vertrouwen voor de toekomstige samenwerking. Hartelijk dank. Vooral aan Daryl.

Victor Chevallier

Uitstekend!

Centrum Zorg en Welzijn

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben het contact altijd als prettig ervaren, daarnaast ook een goede dienstverlening gehad. Dit vanaf het eerste moment dat wij met SiteToGo in contcat zijn gekomen. Namens Centrum Zorg en Welzijn veel dank voor de goede dienstverlening!

Aagje

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het kost je gewoon erg veel moeite om tot een passende oplossing te komen met dit bedrijf. Soms zenuwslopend. Je wordt ontzettend veel van kastje naar muur gestuurd. Door intern fout van hun zelf halen ze je website ook uit de lucht zomaar. Zo een vreselijk bedrijf heb ik nooit meegemaakt.

Financieel Inzicht Online

Supersnel mooie site neergezet. Bedankt Daryl en collega’s!

Bax Houthandel BV

Werkt erg prettig!

Louis Bolk Instituut

Ons contactpersoon was erg enthousiast en prettig in de communicatie. Ik vond dat hij heel helder was in de communicatie per mail en telefoon en snel acties ondernam. Het logo dat is gemaakt is prachtig en pakt erg goed uit, er zat ook een mooie visie achter. De website is snel gemaakt! Ook prettig dat alles te bespreken is maar dat hij ook duidelijk aangeeft wat wel en niet mogelijk is. De website uitleg was erg prettig, er werd de tijd genomen en geen vraag was te gek. Af en toe was de mailwisseling iets chaotisch omdat er van mijn kant misschien iets te veel mails werden verstuurt, misschien goed voor de toekomst om aan te geven wat handig is: bijvoorbeeld wat per mail kan en wat we beter zelf kunnen doen als de website live is. Maar dit werd later wel tijdens de website uitleg duidelijk gemaakt dat dit in het vervolg handiger is. Ook erg fijn om te horen dat nu de website live is we bepaalde taken kunnen uitbesteden aan doelbewust, als zij het snel kunnen en het kost ons veel moeite zijn zij er voor ons, top!

Vincent Malda / 2Mobile Consultancy

SterSterSterSterLege ster

We zijn blij met het resultaat en uitstraling van de website. Er werd goed en creatief meegedacht, waarbij er waardevolle tips werden gegeven!

Auto Totaal Ede

Website in goed overleg vernieuwd!

SiteToGo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SiteToGo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 6 januari 2016

SiteToGo

Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het maken van mooie en vindbare websites. Binnen één week realiseren wij je fantastische website. En dit voor een vaste prijs van 450 euro. Je website kan je eenvoudig zelf aanpassen. Met SiteToGo heeft u alles voordelig geregeld!

De Smalle Zijde 7A

3903LL Veenendaal

Benno Goslinga

Flipflop Feelings

Jeroen Lodder

Gertjan van Ginkel

anonymous

Duvekot Rentmeesters

Zeer positief, erg blij met het eindresultaat!

Melis Zijlstra. SmartRecruit BV

Victor Chevallier

Uitstekend!

Centrum Zorg en Welzijn

Aagje

Financieel Inzicht Online

Supersnel mooie site neergezet. Bedankt Daryl en collega’s!

Bax Houthandel BV

Werkt erg prettig!

Louis Bolk Instituut

Vincent Malda / 2Mobile Consultancy

Auto Totaal Ede

Website in goed overleg vernieuwd!

SiteToGo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10