BBR Niehof
- Product of service:
- Outdoor skai
Scherpe prijs en snel geleverd
Mijn bestelling kon niet doorgaan omdat het skai van die kleur op was. Er werd over gebeld door de firma en constructief en zeer vriendelijk meegedacht. Er waren 2 losse stukken skai die ik kon kopen en om dit te compenseren kreeg ik een groter stuk zodat ik genoeg zou hebben om zonder risico mijn project te kunnen afmaken. Heel sympathiek. Ik zou er volgende keer weer wat bestellen
Perfect
top, correcte info, vlugge levering
Precies het op maat bestelde product ontvangen. Ik kreeg zelfs een vriendelijk telefoontje omdat ik m’n huisnummer niet had ingevuld 🫣 en alsnog werd het snel geleverd.
Het juiste materiaal is in goede staat aangekomen op een korte tijd
Op 10.01.205 nog altijd niets ontvangen
TOP!!!!
Prima.
Was moeilijk te vinden maar ze hebben echt alles en het is fantastisch
Uitstekend
Goed geregeld
Snelle service goede kwaliteit.
Zeer goed
Prima ervaring zoals het eigenlijk hoort !!!!
Skai-Leer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Skai-Leer heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima.
Was moeilijk te vinden maar ze hebben echt alles en het is fantastisch
Uitstekend
Goed geregeld
Snelle service goede kwaliteit.
Zeer goed
Prima ervaring zoals het eigenlijk hoort !!!!
Skai-Leer heeft de volgende resultaten bereikt: