R. Botschuijver
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
De medewerkers zijn slecht bereikbaar
Met de Skoda Financial Services hebben we goede ervaringen. Wat wij wel hebben gemist is informatie vanuit de dealer hoe het proces verder gaat als je eenmaal de aankoop hebt gedaan. Dat is bij ons niet soepel verlopen en achteraf bleek er nog iets te moeten worden opgestuurd door de dealer, waardoor alles veel langer heeft geduurd voordat wij vanuit Skoda Financial Services bericht ontvingen.
Mijn ervaring is prima, geen enkel probleem ondervonden met het aangaan van de overeenkomst.
Duidelijke service
zeer tevreden
Goed. Niet heel veel contact
Snelle service en erg goed geholpen
Weinig contact gehad, beetje slechte start door miscommunicatie tussen de service en de garage.
just as what it needs to be
Vlotte en duidelijke services
Betrouwbaar, goede communicatie.
uitstekend
Zeer goed
Škoda Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
De medewerkers zijn slecht bereikbaar