Voor de Skoda Citigo die wij inmiddels bijna 5 jaar leasen is het onmogelijk om het juiste mailadres in de administratie van Skoda Financial Services te krijgen. Daarnaast vind ik het ook raar...Voor de Skoda Citigo die wij inmiddels bijna 5 jaar leasen is het onmogelijk om het juiste mailadres in de administratie van Skoda Financial Services te krijgen. Daarnaast vind ik het ook raar en kinderachtig dat de dealer maar beperkt onderhoud mag doen als het einde van de looptijd nadert. De volgende keer zullen we waarschijnlijk niet meer via Skoda Financial Services leasen
Jan Nijgh
Cees Pille
Prima, heldere incasso en afspraken vooraf
Marion
Snel en goed geregeld.
Snel en goed geregeld
Jorly Thiel.
Zeer goed.
SH
Echt super goed en netjes geholpen in alle omstandigheden
Adrian
Pieter Luyben
Financiering is prima, dat Skoda opeens uit helmond is vertrokken, en ik daarom helemaal naar Veldhoven moet voor service is een enorme domper, als dit eerder bekend was, was ik niet voor Skoda of...Financiering is prima, dat Skoda opeens uit helmond is vertrokken, en ik daarom helemaal naar Veldhoven moet voor service is een enorme domper, als dit eerder bekend was, was ik niet voor Skoda of VW gegaan.