Worden iedere keer super geholpen, is derde auto die we via Skoda financial service hebben. Niets op aan te merken.

Prima afspraken worden goed nagekomen

Gom Meeuwissen

Goed.
Alleen mijn lease bedrag zou aangepast worden, omdat Keyless Start en Entry er niet op zit, maar wel op zou moeten zitten.
Is € 425, — wat verrekend zou moeten...
Goed.
Is € 425, — wat verrekend zou moeten worden.
Nog niets gehoord van Van Mossel Skoda Waalwijk??

Alex

Vooraf erg goede ervaringen met het afsluiten van de dienst. Soms wel wat trage reactie op je vragen, maar altijd wel duidelijk wat je krijgt voor welk bedrag. Levering zonder problemen en nu... Vooraf erg goede ervaringen met het afsluiten van de dienst. Soms wel wat trage reactie op je vragen, maar altijd wel duidelijk wat je krijgt voor welk bedrag. Levering zonder problemen en nu eigenlijk geen gedoe meer rijden met de auto.

Frans Reijven

Uitstekend, prima uitleg vooraf, duidelijke regelgeving. Fijn dat je maandelijks een helder overzicht krijgt.

Astrid van der Loos

Paul vB

Netjes, afspraken nagekomen, niet te duur, infovoorziening oké, maar kan wat mij betreft nóg meer op maat voor wie dat wenst.