9.7 /10

checkbox0% beveelt Afbouw Slegers aan!

Gido

We hebben na twee jaar gebruikgemaakt van de krimp- en scheurgarantie van Slegers, omdat een nieuwbouwwoning nu eenmaal nog wat “werkt”. Dit hadden ze destijds al netjes aangegeven. Nu, twee jaar later, zijn de scheurtjes die waren ontstaan perfect hersteld. Alles ziet er weer net zo strak uit als bij oplevering. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Frank, die niet alleen ontzettend nauwkeurig te werk gaat, maar ook erg prettig in de omgang is. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we zijn ontzettend tevreden. Een aanrader!

T. Cox

Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Zowel wat betreft het werk, resultaat als ook wat de vriendelijke manier van omgang met mij.

De louweren

Wij hebben na de verbouwing Slegers afbouw laten komen , om de muren & de Plafon te laten spuiten in 2 verschillende kleuren ,dit is precies gebeurd zoals wij verwacht hadden prachtig en superstrak. Hartelijk bedankt Slegers Afbouw.

Anouk Janssen

Top!

Robert en Ingrid

SterSterHalve sterLege sterLege ster

TOP! Betrouwbare, hardwerkende vakmensen die met zorg hun werk uitvoeren. Prachtig gestucte muren zijn het eindresultaat waar we erg trots op zijn.

n.v.t.

Zeer tevreden over Nick en zijn team. Prettige mensen om in huis te hebben en zeer professioneel. Na een verbouwing zijn onze wanden zeer vakkundig en strak gespoten. Ook waar een kleur accent is aangebracht met een roller is het resultaat super strak. Afspraken worden nagekomen, hetgeen vandaag de dag zeker ook als positief benoemd moet worden.

Helen

Uitstekend werk voor een redelijke prijs, prettige en duidelijke communicatie, echt helemaal top!

Frans

Goed bedrijf, makkelijk in de omgang. Stucwerk, dunpleisteren en schilderen is in goede handen. Denken goed met je mee. Leuke jonge werknemers. Wij zijn zeer tevreden!

Mohammed

Keurig nette mensen en mooi stucwek

M. v. Hamond

Op 15 oktober stucwerk laten aanbrengen; nieuwbouw dunpleister werk. Zeer tevreden hierover en echte aanrader.

Damien

Geweldige vakmannen

Irma en John

Vorige week mijn huis laten dunpleisteren en latex spuiten door dit bedrijf, super goed gedaan, en heel leuk personeel!

Casper

Min puntje is dat we twee keer moesten verzetten van de planning (deels ook onze schuld). Verder ben ik erg blij met het stucwerk en zeer nette afwerking. Ook de burenkorting was een mooie meepakker op de dienstverlening.

Dylana

Onze nieuwbouw in Den Bosch laten latex spuiten door Slegers met een mooi eindresultaat. Zeer tevreden over Nick en zijn team. Aanrader!

Afbouw Slegers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afbouw Slegers heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2020

Afbouw Slegers

Afbouw Slegers specialist in machinaal afwerken van wanden en plafonds. Onze specialiteiten zijn onder andere spackspuiten, dunpleister en latexspuiten. Uiteraard kunnen wij ook traditioneel stucwerk en sierpleisters maken. Onze klanten bevinden zich vooral in de particuliere en (nieuw)bouwsector. Dit houdt in dat u met alles terecht kunt bij ons. De belangrijkste pijler voor ons is dat wij altijd eerlijk en passend advies geven.

I.B.C.-Weg 3L

5683 PK Eindhoven