Wat vindt je van de kwaliteit van de software en het ontwerp van het systeem?
Wat vindt je van de kwaliteit van de uitleg en oefeningen?

Siemen dasselaar

Alles draait om geld verdienen ik kan geen minuut gratis rondkijken zonder 100 reclames te hebben gekregen voor een premium abonnement

Reactie Slimleren.nl:

Beste Siemen,
Weet je zeker dat je het over Slimleren hebt? Wij tonen op onze website namelijk helemaal geen advertenties en hebben ook niet een freemium/premium model.
Iedereen kan...
Beste Siemen,
Iedereen kan Slimleren gratis een week uitproberen. In die week heb je toegang tot alle content en functionaliteiten en kun je dus echt zien of Slimleren iets voor jou is. Vind je het niks? Dan kun je gewoon opzeggen en worden er geen kosten in rekening gebracht.
Ik begrijp dan ook niet helemaal waar jouw negatieve recensie vandaan komt.
Vriendelijke groet,
Pieter

Roelof Schuiling

Niet nuttig door ontbreken van de methodes van onze school

Kees M

Leuke/speelse manier om je wiskunde wat bij te spijkeren.

Jmh Heij

Bij vragen, snelle reactie.
Makkelijke manier om extra te oefenen

Jeremiah

Leuke website om extra te oefenen op de middelbare school. Zou het zeker aanbevelen.

Wes

Mijn kinderen hebben veel baat bij het oefenen met Slimleren. De oefeningen sluiten goed aan op het onderwijs en ze worden beloond voor het oefenen.

lolah

Het gebruik van deze site wordt niet aanbevolen, omdat het spam, ze namen van mij 29,85 euro.

floris

Niet, gewoon niet.Dit is een scam!

Alaya

Goed om wiskunde mee te oefenen, er zijn veel sommen beschikbaar.

Piet

Slimleren werkt top! Het zijn leuke oefeningen voor Wiskunde Nederlands en Engels, waar je veel van leert!