9.7 /10

checkbox100% beveelt Slimmer-huis.nl aan!

YellowBridge Marketing

Perfect. Zeer goed meegedacht naar maatoplossing. Op dag van installatie zeer netjes gewerkt en opgeleverd. We liepen tegen een onverwachte kabelbuis breuk aan en dit is vakkundig en flexibel verholpen. Absolute aanrader.

M Beelen

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitermate positief. Pascal mijn contact gaat altijd de extra mijl om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij vertrekt pas als alles volledig is opgelost en je echt tevreden bent. Bovendien geeft hij zeer eerlijk en deskundig advies over de producten die je overweegt aan te schaffen, waardoor je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken. Dit niveau van klantgerichtheid en integriteit is absoluut van grote waarde.

Stichting "de Roerparel"

Zeer goed en prettige mederwerkers welke netjes en discreet werken. Neemt veel tijd om uit te leggen hoe de geplaatste materialen werken en welke mogelijkheden er zijn. Prima service, een aanrader als je een echte vakman zoekt. Absoluut een specialist op zijn gebied !

Wim Loendersloot

Na deskundig advies van Pascal werd bij ons een nieuw Wifi systeem geïnstalleerd. Sinds 1,5 jaar zijn wij client en hebben inmiddels ervaren dat Pascal een zeer deskundig, vriendelijk, oplossingsgericht persoon is.

Veldhoven

Een 10!

Ilse

Vooraf prettig email contact gehad. Thuis de werkzaamheden besproken en offerte werd spoedig opgemaakt. Werkzaamheden zeer goed uitgevoerd. Netjes gewerkt en Pascal is een prettige en zeer professionele vakman.

Eric Doddema

Fijn geholpen en zeer naar tevredenheid, toppie

E.K.M. van de Beek

TOP

Theo Quaedvlieg / PLUS Quaedvlieg

van slechte wifi naar optimale wifi met een TOP bedrijf, waar afspraak nog afspraak is

Oliver

Grote deskundigheid. Snelle dienstverlening. Makkelijk bereikbaar. Klantgerichte houding. Top bedrijf!

Verstraeten meijel.

Mooi bedrijf leuk jongens waren zeer behulpzaam top

Mirjam Meesen

Ik heb eindelijk goede WIFI door heel mijn huis na jarenlang getobd te hebben. Kan het nog steeds niet geloven dat het overal goed werkt! Ik had het jaren eerder moeten doen. Afspraken steeds goed nagekomen.

Henk Schellekens

Buitengewoon kundig en doeltreffend. Zeer tevreden!

Ingeborg

Zeer goed en correct. Goed advies gegeven, daarna prijsofferte en zo ook uitgevoerd. Heel netjes gedaan. Zeer tevreden!

Jan

Vlot en deskundig advies en uitvoering van WiFi netwerk .

Slimmer-huis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Slimmer-huis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2018

Slimmer-huis.nl

Slimmer-Huis.nl richt zich op particulieren en MKB, in de markt van woningautomatisering in de meest brede zin des woords. Alarmsystemen, Netwerken & WiFi, Domotica, Camerabewaking en Home Entertainment vormen de kern van ons dienstenpakket. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden deze systemen en bieden onze klanten 1 aanspreekpunt voor al hun automatiseringsbehoeften.

Hurksestraat 60

Verstraeten meijel.

Mooi bedrijf leuk jongens waren zeer behulpzaam top

Mirjam Meesen

Henk Schellekens

Buitengewoon kundig en doeltreffend. Zeer tevreden!

Ingeborg

Jan

Vlot en deskundig advies en uitvoering van WiFi netwerk .

Slimmer-huis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10